ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΑΠ: Έρχονται νέα παιχνίδια και ζωντανό ποδοσφαιρικό στοίχημα

16:06 - 29 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
ΟΠΑΠ: Έρχονται νέα παιχνίδια και ζωντανό ποδοσφαιρικό στοίχημα
Νέα παιχνίδια πρόκειται να λανσάρει ο ΟΠΑΠ, όπως η έναρξη του Στιγμιαίου Λαχείου ("scratch"), το ζωντανό ποδοσφαιρικό στοίχημα που θα ξεκινήσει, τα VLTs και τις online υπηρεσίες. Οι εκπρόσωποι της ΟΠΑΠ παρουσίασαν τις βασικές επιχειρηματικές προτεραιότητες της εταιρείας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται: το Live Betting στα πρακτορεία που αναμένεται να ενισχύσει το υπάρχον δίκτυο καταστημάτων, το νέο Στιγμιαίο Λαχείο που θα επιτρέψει την είσοδο της εταιρείας σε νέο τμήμα της αγοράς, το δίκτυο των VLTs μέσω των οποίων θα προσεγγιστούν νέα κοινά και το Διαδικτυακό Στοίχημα που θα βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη.

 

Επίσης ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ επανέλαβε ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος φορολογούμενος δίνοντας στο ελληνικό Δημόσιο 343 εκατ. ευρώ και πρόσθεσε ότι η Emma Delta έχει δεσμευθεί για την εξέλιξη της ΟΠΑΠ. Ο κ. Ζίνγκλερ τόνισε ότι το όραμα της Διοίκησης είναι ο ΟΠΑΠ να αποτελέσει μία εταιρεία πρότυπο σε επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο με επαγγελματισμό, σεβασμό προς όλους, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

 

Ο κ. Kamil Ziegler, Πρόεδρος και CEO της ΟΠΑΠ δήλωσε:

«Εργαζόμαστε εστιάζοντας στο μέλλον και στο όραμά μας να κάνουμε την ΟΠΑΠ μια εταιρεία πρότυπο στο ελληνικό επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο. Ακόμα περισσότερο, θέλουμε η ΟΠΑΠ να γίνει μια ανταγωνιστική εταιρεία σε διεθνές επίπεδο, η οποία θα λειτουργεί αποτελεσματικά και επιτυχημένα με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές και πρακτικές, προσφέροντας ακόμα περισσότερα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία και κάνοντας τη διαφορά ανταποκρινόμενη σε πραγματικές ανάγκες, χρόνο με το χρόνο».

 

Ο κ. Petr Matejovsky, OPAP General Marketing Director, συμπλήρωσε:

 

«Το μέλλον είναι γεμάτο προκλήσεις. Εστιάζουμε ξεκάθαρα στην ανάπτυξη μέσα από λανσαρίσματα νέων προϊόντων τα οποία θα λειτουργήσουν προς όφελος του δικτύου των πρακτορείων μας, αλλά και θα προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους πελάτες μας. Στον σχεδιασμό μας για το μέλλον, έχουμε ως οδηγό μας τις βασικές αξίες της Ολικής Ποιότητας, Καινοτομίας, Ακεραιότητας και Καλοσύνης, καθώς, επίσης, και των βασικών αρχών μας: Αποτελεσματικότητα, Αξιοκρατία, Διαφάνεια και Ανταπόκριση».

 

Επίσης, Ο Οργανισμός δίνει έμφαση και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη μέσα από τρεις άξονες, την υγεία, την εργασία και τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας ο ΟΠΑΠ θα αναλάβει την ανακαίνιση δύο νοσοκομείων, του Παίδων "Αγ. Σοφία" και του "Αγλαϊα Κυριακού". Στον τομέα του αθλητισμού ο ΟΠΑΠ σχεδιάζει να δημιουργήσει 250 ακαδημίες ποδοσφαίρου ηλικίας 7 - 10 ετών με σκοπό την εκπαίδευση των νέων και των οικογενειών τους. Στον τρίτο τομέα, την εργασία, εξαιτίας των μεγάλων αναγκών λόγω της κρίσης ο ΟΠΑΠ θα δημιουργήσει υποτροφίες για άνεργους, προγράμματα βοήθειας και υποστήριξης σε νέους επιχειρηματίες και θα αναλάβει και θα προσλάβει νέους που θα κάνουν την πρακτική άσκηση τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.