ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκαίνια για το νέο "οικολογικό" κατάστημα Zara στη Γλυφάδα

09:20 - 30 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Εγκαίνια για το νέο "οικολογικό" κατάστημα Zara στη Γλυφάδα
Σύμφωνα με την εταιρεία, η ουσία της νέας εικόνας του καταστήματος Zara συνοψίζεται σε τέσσερις λέξεις: ομορφιά, καθαρότητα, λειτουργικότητα και βιωσιμότητα.- Ενσωματώνει όλα τα κριτήρια του Ομίλου, που αφορούν τη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Το νέο, ανακαινισμένο κι ενεργειακά αποδοτικό, κατάστημα Zara στη Γλυφάδα έρχεται να προστεθεί στα 47 που λειτουργεί η αλυσίδα στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 20 στην Αθήνα. Βρισκόμενο στην οδό Ιωάννου Μεταξά 36 στο κέντρο της Γλυφάδας, το κατάστημα εκτείνεται σε τρεις ορόφους, με συνολική επιφάνεια πώλησης 1.720 τμ και περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες συλλογές της μάρκας (γυναικεία, ανδρικά, παιδικά).


Η αλυσίδα Zara άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα το 1993. Το 2012, η νέα εικόνα των καταστημάτων Zara παρουσιάστηκε με το global concept κατάστημα στην 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη, η οποία εικόνα πλέον παρουσιάζεται και στη Γλυφάδα. Η εσωτερική του διακόσμηση εστιάζει στην άμεση επαφή του πελάτη με τα προϊόντα Zara σε ένα ανοικτό, ελεύθερα προσβάσιμο και όμορφο περιβάλλον.
Σήμερα, η Zara διαθέτει καταστήματα σε 30 πόλεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Ρόδο. Η Ελλάδα υπήρξε πάντα μια σημαντική αγορά για τον Όμιλο Inditex, φιλοξενώντας περισσότερα από 150 καταστήματα των αλυσίδων του Ομίλου. Πρόσφατα, στις αρχές Μαρτίου 2014, ξεκίνησε και η λειτουργία του online καταστήματος Zara, μέσα από μια πλατφόρμα που διαθέτει την πλήρη γκάμα των συλλογών για γυναίκες, άντρες και παιδιά, η οποία υπάρχει και στα εμπορικά καταστήματα.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:16 - 30 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.