ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Public: Πύργος, Αγρίνιο και μετά... βλέπουμε

00:01 - 07 Μαϊ 2014 | Επιχειρήσεις
Public: Πύργος, Αγρίνιο και μετά... βλέπουμε
Κατά γράμμα προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο στρατηγικός σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου, που έχει χαράξει η εταιρεία Public.

Όπως λέγεται είναι θέμα ημερών να εγκαινιαστούν ακόμη δύο καταστήματα Public στην επαρχία και συγκεκριμένα στον Πύργο και το Αγρίνιο, ενώ πολύ πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του σημείο πώλησης στις Σέρρες, και πιο πριν στην Δράμα. Ο στόχος της διοίκησης είναι να σπάσει το φράγμα των 50 καταστημάτων στην Ελλάδα μέχρι τα τέλη του έτους, από 41 που είναι σήμερα. Εκτός από αυτά τα καταστήματα, σημειώνεται ότι η εταιρεία λειτουργεί τρία ακόμη στη Κύπρο.

public060514 

Σε οικονομικό επίπεδο, αξίζει να επισημανθεί ότι το 2013 τα καταστήματα Public σημείωσαν αύξηση 27% του τζίρου καθώς και αύξηση άνω του 15% του μικτού κέρδους που προήλθε και από την αύξηση του τζίρου αλλά και από την αύξηση του ποσοστού μικτής κερδοφορίας. Στη 

στη φετινή δε διοργάνωση των Sales Excellence awards 2014, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα, τα Public κέρδισαν το βραβείο Gold για την Παραγωγικότητα και απόδοση και το βραβείο Silver για την Εξυπηρέτηση πελατών!

  

Yπενθυμίζεται ότι από τις αρχές του έτους, μέτοχος της Play- συμφερόντων κ. Π. Γερμανού- είναι η Third Point, η οποία απέκτησε το 10% της εταιρείας, το οποίο κατείχε ο όμιλος Ρέστη, που αποχώρησε από το μετοχικό κεφάλαιο της Play. Σημειώνεται ότι η PLAY αποτελεί ηγετικό brand στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Πολωνίας όπου εισήλθε πριν 6 χρόνια ως ο 4ος πάροχος. Το 50,3% της μετοχικής της σύνθεσης να ανήκει στον ελληνικό όμιλο Olympia Development και το 49,7% στην αγγλικών συμφερόντων Novator.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

publi060514

Τελευταία τροποποίηση στις 16:27 - 06 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.