ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγή εταιρικής ταυτότητας για την Human Touch

21:28 - 08 Μαϊ 2014 | Επιχειρήσεις
Αλλαγή εταιρικής ταυτότητας για την Human Touch
Στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας προχώρησε η Human Touch, υιοθετώντας από δω και στο εξής τη νέα ονομασία OP Performance & Wellbeing (OPpw). Η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας πλαισιώνεται από καινούργιο λογότυπο, αλλά και επανασχεδιασμό της εταιρικής ιστοσελίδας (http://www.oppw.gr/) και των εταιρικών εντύπων.

"Η ονομασία της εταιρίας, πέρα από τα αρχικά του ονόματος της ιδρύτριας της, Όλγας Παπατριανταφύλλου, είναι εμπνευσμένο από τις λέξεις Organizations & People, καθώς οι οργανισμοί είναι πολυσύνθετα συστήματα που αποτελούνται από ανθρώπους και οι άνθρωποι είναι η κινητήριος δύναμη των οργανισμών", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2009 στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, coaching, εκπαίδευσης και well-being. Η νέα εταιρική ταυτότητα συνοδεύεται από νέες υπηρεσίες μέσα από τις οποίες το άμεσο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα είναι η βελτίωση της απόδοσης και η προαγωγή της επαγγελματικής και προσωπικής ευεξίας (well-being) του ανθρώπινου δυναμικού.

 

"Είναι προφανές ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να υιοθετηθεί μια συνολική, συνθετική οπτική, καθώς το εργασιακό περιβάλλον αποτελεί ένα περίπλοκο σύστημα. Μέσα από τα προγράμματα της OPpw κάθε επιχείρηση μετατρέπεται σε μια κοιτίδα ανάπτυξης, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να αναπτυχθούν, να αναγνωρίσουν και να αξιοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία και να ενσωματώσουν την αλλαγή προσφέροντας στην εταιρία μεγαλύτερες αποδόσεις και κέρδη", επισημαίνει η Όλγα Παπατριανταφύλλου, Executive & Leadership Coach και Ιδρύτρια & Managing Director της OPpw.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.