ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΙΝΟΙΛ ΑΕ: Γ.Σ για νέο ΔΣ, έγκριση χρήσης και νέο ομολογιακό

16:33 - 13 Μαϊ 2014 | Επιχειρήσεις
ΕΛΙΝΟΙΛ ΑΕ: Γ.Σ για νέο ΔΣ, έγκριση χρήσης και νέο ομολογιακό
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, οδός Πηγών 33, Κηφισιά καλεί τους μετόχους το ΔΣ της ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε. με βασικά θέματα μεταξύ άλλων, την ανάδειξη νέου ΔΣ, την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων αλλά την παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων καθώς και για τον καθορισμό των όρων αυτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, θα είναι τα εξής: 

  1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2013, με τις σχετικές Εκθέσεις του 5ιοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών, και της διάθεσης των αποτελεσμάτων.
  2. Απαλλαγή των Μελών του 5ιοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση 2013.
  3. Εκλογή νέου 5ιοικητικού Συμβουλίου.
  4. Έγκριση αμοιβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2013 και προέγκριση αυτών για το έτος 2014.
  5. Εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο των Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρίας και Ενοποιημένων) για την χρήση 2014 και καθορισμός της αμοιβής τους.
  6. Παροχή εξουσίας προς το 5ιοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων καθώς και για τον καθορισμό των όρων αυτών.

elin130514

Στη Γενική Συνέλευση δικαιούνται να συμμετέχουν οι Μέτοχοι της Εταιρείας, οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο ηλεκτρονικό αρχείο των αΰλων μετοχών της Εταιρίας που τηρείται στα «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης 5ιακανονισμού & Καταχώρησης» («ΕΧΑΕ»), κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας που προηγείται της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι του Σαββάτου 31ης Μαΐου 2014 («Ημερομηνία Καταγραφής»).

 

Η μετοχική ιδιότητα κατά την Ημερομηνία Καταγραφής θα αποδεικνύεται μέσω της απευθείας ηλεκτρονικής σύνδεσης της Εταιρίας με τα αρχεία της «ΕΧΑΕ». Επισημαίνεται ότι για τη συμμετοχή των Μετόχων στη Γενική Συνέλευση δεν απαιτείται πλέον η δέσμευση των μετοχών τους ή η τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας που να περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης των μετοχών κατά το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην ημερομηνία καταγραφής και την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

 

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπων οφείλουν να καταθέσουν το σχετικό έντυπο αντιπροσώπου που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας www.elin.gr και στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας, οδός Πηγών 33, 14564 Κηφισιά (Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων) τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.