ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο πόσιμο αντηλιακό πωλείται στο διαδίκτυο

09:14 - 21 Μαϊ 2014 | Επιχειρήσεις
Το πρώτο πόσιμο αντηλιακό πωλείται στο διαδίκτυο
Το "Harmonized H20 UV Neutralizer" είναι το πρώτο αντηλιακό που δεν χρειάζεται να απλωθεί στο σώμα, αλλά να…καταποθεί!- Κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο, αν και δεν έχει εγκριθεί επισήμως από τους εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων.

Το Harmonized H20 UV Neutralizer δηλώνεται πως προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου και ενυδατώνει αφού έχει δείκτη προστασίας 30 και "δρα" για περίπου τρεις ώρες, εξουδετερώνοντας το 97% των ακτίνων UVA και UVB. Όπως δηλαδή και τα υπόλοιπα αντηλιακά της αγοράς. Κι όμως διαφέρει σε κάτι πολύ κομβικό- σε αντίθεση με τα συμβατικά αντηλιακά, εδώ ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να το πιεί με το κουταλάκι διαλυμένο σε νερό.
Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: μία για γρήγορο μαύρισμα και μία για πιο ματ αποτελέσματα. Ο χρήστης καλείται να πίνει 2 ml αντηλιακού, κατά προτίμηση μαζί με νερό (περίπου 60 ml), για κάθε 4 ώρες που περνάει εκτεθειμένος κάτω από τον ήλιο.
Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει εγκριθεί επισήμως από τους εθνικούς οργανισμούς φαρμάκων, αν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν σε ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:49 - 21 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.