ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εταιρεία Παπαδημητρίου: Συνεχίζει να δίνει μαθήματα μάρκετινγκ

10:22 - 22 Μαϊ 2014 | Επιχειρήσεις
Τη δυνατότητα να γευτούν το περίφημο βαλσαμικό ξίδι της εταιρείας “Παπαδημητρίου”, αλλά και μεσσηνιακό ελαιόλαδο, έχουν οι πελάτες της “Pizza Fan” και της “Pizza Hut” σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παραγγέλνοντας κάποιες σαλάτες ή άλλα προϊόντα από τις συγκεκριμένες γνωστές αλυσίδες, οι πελάτες παίρνουν μαζί και δύο καλαίσθητα μπουκαλάκια-μινιατούρες με βαλσαμικό ξίδι και μεσσηνιακό ελαιόλαδο της εταιρείας “Παπαδημητρίου”. 

Για αυτή τη σημαντική εμπορική συμφωνία, με την οποία αξιοποιείται το μεγάλο δίκτυο των εν λόγω καταστημάτων στην προβολή και προώθηση των προϊόντων της μεγάλης μεσσηνιακής εταιρείας, o γενικός της διευθυντής, Χρήστος Παπαδημητρίου τόνισε ότι 

“Είναι μια συνεργασία με τις συγκεκριμένες εταιρείες, που υπάρχει εδώ και 2 περίπου χρόνια. Για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία να προωθήσουμε τα δικά μας προϊόντα, και κυρίως το βαλσαμικό ξίδι, μέσα από το ευρύ δίκτυο αυτών των δύο επιχειρήσεων. Ευελπιστούμε φυσικά ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία τα προϊόντα μας θα γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά και ότι νέοι πελάτες θα τα αναζητήσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ”, σημείωσε ο κ. Παπαδημητρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:54 - 22 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.