ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάτρα επιλέγουν Zara, H&M και Τiger

08:16 - 26 Μαϊ 2014 | Επιχειρήσεις
Σε περίοπτη θέση όπως φαίνεται βρίσκεται στις επιλογές των πολυεθνικών εταιρειών του εμπορίου, η Πάτρα και σε αυτό καθοριστικό ρόλο παίζει τόσο το λιμάνι της πόλης όσο και η αυξημένη τουριστική κίνηση η οποία συγκριτικά με πέρυσι και σύμφωνα με τις προβλέψεις του Υπουργείου Τουρισμού αναμένεται φέτος εκρηκτική.

Στο πλαίσιο αυτό, η ισπανική Ζara, η σουηδική H&M αλλά και η δανέζικη πολυεθνική Τiger κάνουν σχέδια επέκτασης της παρουσίας του το αμέσως προσεχές διάστημα.
Συγκεκριμένα στην Αγίου Νικολάου μεταξύ Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου θα ανοίξουν μέσα στο επόμενο διάστημα δύο νέα καταστήματα, αυτό του «Zara Home» και του «Tiger».
Το πρώτο είναι της γνωστής πολυεθνικής εταιρίας και αφορά τον χώρο του σπιτιού με μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και διακοσμητικών. Το δεύτερο είναι ένα δανέζικο πρότζεκτ που διαθέτει πρωτότυπα προϊόντα, μικροαντικείμενα για το σπίτι και το γραφεία, σε προσιτές τιμές.
Τέλος, μέσα στο επόμενο διάστημα στον εμπορικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγίου Νικολάου, η γνωστή σουηδική εταιρία «H&M», ανοίγει το δικό της κατάστημα, αυτή τη φορά με ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες.
Είναι το δεύτερο κατάστημα που ανοίγει η εταιρία μετά από αυτό που άνοιξε πριν από λίγο καιρό στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου, με παιδικά ρούχα. 

Τελευταία τροποποίηση στις 08:26 - 26 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.