ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kαρδασιλάρης: Σε συζητήσεις με τις τράπεζες για τα δάνεια

13:04 - 11 Ιουν 2014 | Επιχειρήσεις
Η εταιρία Καρδασιλάρης γνωστοποιεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και των επενδυτών για την υπογραφή της συμφωνίας εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της εισηγμένης, καθώς και του συνολικού χρέους της προς τις τράπεζες. Ως εκ τούτου ο λόγος μη δημοσιοποιήσεως της εξαμηνιαίας προόδου τον Νοέμβριο του 2013, οφείλεται στην μη έγκαιρη ενημέρωση της εταιρίας περί της προόδου των διαπραγματεύσεων.

 

Υπενθυμίζεται ότι μετά από τις διερευνητικές συζητήσεις που διεξήχθησαν (όπως ενημέρωση η εταιρία στην από 1 Μαΐου 2013 ανακοίνωσή της), στο τέλος Μαΐου 2013, υπεβλήθη από επενδυτές πρόταση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχουν οι πιστώτριες τράπεζες, καθώς και του συνολικού χρέους της εταιρίας προς αυτές.

 

Σκοπός των επενδυτών είναι μετά την αποδοχή της προτάσεως από τις πιστώτριες τράπεζες, η ρύθμιση όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών και η παροχή της αναγκαίας χρηματοδότησης για την επαναλειτουργία της εταιρίας.

 

Τον Δεκέμβριο 2013 έγινε δεκτή η επενδυτική πρόταση από τις πιστώτριες τράπεζες. Έκτοτε και μέχρι σήμερα διεξάγονται συζητήσεις μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και των επενδυτών για την υπογραφή των κειμένων της συμφωνίας και αναμένεται πολύ σύντομα η υπογραφή τους.

 

Για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει σχετικά με τα ανωτέρω, η εταιρία θα προβεί στην ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των εποπτικών αρχών κατά τα προβλεπόμενα στην σχετική νομοθεσία

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.