ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στην ΟΠΑΠ Υπηρεσιών

12:05 - 03 Ιουλ 2014 | Επιχειρήσεις
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στην ΟΠΑΠ Υπηρεσιών
Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους υπαλλήλους που εργάζονται με συμβάσεις αορίστου χρόνου στην θυγατρική ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, προωθεί η διοίκηση του ΟΠΑΠ. Το πρόγραμμα αφορά ειδικότερα τους εργαζόμενους με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου που είχαν συνεχή υπηρεσία πάνω από 18 μήνες, έως τις 30 Ιουνίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 15 Ιουλίου.

Η συμμετοχή είναι προαιρετική, ενώ η διοίκηση του Οργανισμού διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει αιτήσεις.

Στο πρόγραμμα εθελουσίας μπορούν να  συμμετάσχουν όλοι οι εργαζόμενοι στην ΟΠΑΠ Υπηρεσιών με συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου που είχαν συνεχή υπηρεσία πάνω από 18 μήνες, έως και τις 30 Ιουνίου.

Όσοι συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, θα λάβουν τη νόμιμη αποζημίωση, καθώς και επιπλέον μισθούς, οι οποίοι θα καθοριστούν με βάση την ηλικία κάθε υπαλλήλου.

opap1

Για παράδειγμα, όσοι εργαζόμενοι είναι κάτω των 32 ετών θα λάβουν επιπλέον 12 μισθούς, ενώ όσοι είναι μεταξύ 49 και 55 ετών θα λάβουν 21 μισθούς.

Η εθελουσία έξοδος, για πρώτη φορά στον Οργανισμό, προωθείται στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ομίλου, αφού πλέον μία σειρά από υπηρεσίες (όπως για παράδειγμα ο καθαρισμός) δεν θα γίνεται από υπαλλήλους ΟΠΑΠ, αλλά από εταρείες εκτός Οργανισμού.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:22 - 03 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.