ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Thomson Reuters: Στις κορυφαίες χρηματιστηριακές η Παντελάκης Χρηματιστηριακή

14:32 - 03 Ιουλ 2014 | Επιχειρήσεις
Η εταιρεία Παντελάκης Χρηματιστηριακή κατατάσσεται το 2014 στις κορυφαίες θέσεις χρηματιστηριακών εταιριών για την Ελληνική Κεφαλαιαγορά, σύμφωνα με την ετήσια πανευρωπαϊκή έρευνα μεταξύ των ξένων και Ελλήνων θεσμικών επενδυτών, που διεξήγαγε η Thomson Reuters.

Η έρευνα Extel, η μεγαλύτερη έρευνα στο είδος της, συγκεντρώνει τις απόψεις άνω των 15.000 θεσμικών επενδυτών και έχει σκοπό την αξιολόγηση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν οι χρηματιστηριακοί αναλυτές και οι χρηματιστηριακές εταιρείες στο σύνολό τους.

Η εταιρεία Παντελάκης Χρηματιστηριακή βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της έρευνας εδώ και χρόνια. Φέτος,  ψηφίστηκε από τους θεσμικούς επενδυτές στην 2η θέση στην κατηγορία «Greece: Country Research» από 3η την περασμένη χρονιά και στην 3η θέση στην κατηγορία «Greece: Equity Sales», από 4η το 2013. Παράλληλα, οι αναλυτές της Παντελάκης Χρηματιστηριακή κ. Πάρης Μαντζαβράς και Γιώργος Γρηγορίου κατέλαβαν την 3η  και 5η θέση στην κατηγορία «Greece: Country Research (Individuals)».  
 

Σύμφωνα με την ενοποιημένη κατάταξη, η Παντελάκης Χρηματιστηριακή κατατάχτηκε στην 4η θέση στην κατηγορία «Greece: Leading Brokerage Firm». Όπως δήλωσε ο κος Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Παντελάκης Χρηματιστηριακή: «Είμαι περήφανος που για μια ακόμα φορά η Παντελάκης Χρηματιστηριακή όχι μόνο διακρίθηκε αλλά και βελτίωσε την κατάταξή της στην έρευνα Thomson-Extel. H εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση των υπηρεσιών της, επενδύοντας σε στελέχη και τεχνολογία  και τα αποτελέσματα αυτά δικαιώνουν τις προσπάθειές της ομάδας μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.