ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hellenic Seaplanes: Η Σάμος μπαίνει στον χάρτη των υδατοδρομίων

11:24 - 25 Αυγ 2014 | Επιχειρήσεις
Hellenic Seaplanes: Η Σάμος μπαίνει στον χάρτη των υδατοδρομίων
Μετά από την Σκύρο, την Αλόννησο, τη Σκόπελο, την Αμφιλοχία, την Τήνο και την Πάτμο, μπαίνει στον χάρτη των υδατοδρομίων και η Σάμος, ολοκληρώνοντας την διαδικασία παραχώρησης του σχετικού χώρου.

Ανάδοχος επενδυτής ορίστηκε η εταιρεία «Υδατοδρόμιο Σάμου ΙΚΕ,» θυγατρική της Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε/ Hellenic Seaplanes S.A. μετά την επιτυχή αξιολόγηση της από την επιτροπή διαγωνισμού που συστήθηκε από το Λιμενικό Ταμείο Σάμου.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η εκπρόσωπος της εταιρείας κυρία Παπαδοπούλου προχώρησε σε συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

"Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την κατασκευή του υδατοδρομίου και πιστεύουμε ότι η Σάμος θα είναι από τα πρώτα νησιά με ολοκληρωμένο και αδειοδοτημένο υδατοδρόμιο", είπε.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Hellenic Seaplanes, ως επενδυτική εταιρεία στο χώρο των υδατοδρομίων και υδροπλάνων, έχει ξεκινήσει επενδύσεις στα υδατοδρόμια Σκύρου, Αλοννήσου, Αμφιλοχίας, Σκοπέλου, Τήνου, Πάτμου, Σάμου, Χαλκιδικής (μαρίνα) και Λήμνου (μαρίνα)

Επίσης ξεκίνησε τις διαδικασίες για δημιουργία υδατοδρομίων στις λίμνες Τριχωνίδας στο Αγρίνιο, Παμβώτιδας στα Ιωάννινα, Καϊάφα στην Ζαχάρω Ηλείας, Πολυφύτου στην Κοζάνη, Κερκίνης στις Σέρρες, Μεγάλη Πρέσπα στη Φλώρινα και Βεγορίτιδας στο Αμύνταιο

Παράλληλα η εταιρεία ανάλαβε ως Τεχνικός Σύμβουλος αδειοδότησης υδατοδρομίων στο Υδατοδρόμιο Βόλου, Ζακύνθου και στα ιδιωτικά υδατοδρόμια σε Κέρκυρα και Μεγανήσι.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:36 - 25 Αυγ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.