ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τι θα εξοπλίσετε ένα φοιτητικό σπίτι

07:19 - 09 Σεπ 2014 | Επιχειρήσεις
Με τι θα εξοπλίσετε ένα φοιτητικό σπίτι
Το παιδί σας πέρασε σε κάποια σχολή σε άλλη πόλη ή αποφάσισε να σπουδάσει σε άλλη χώρα; Μετά την πρώτη χαρά, πρέπει να δράσετε έξυπνα ώστε να εξοπλίσει το καινούργιο του νοικοκυριό.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ως φοιτητής ούτε θα ασχολείται πολύ με τις τυπικές «ασχολίες του σπιτιού», ούτε θα μείνει για πολλά χρόνια. Θα πρέπει, λοιπόν, να το εξοπλίσετε πρακτικά και οικονομικά.


Στα απαραίτητα συγκαταλέγεται το κρεβάτι, ένας καναπές κρεβάτι -για όταν το επισκέπτεστε- και φυσικά το γραφείο με τη βιβλιοθήκη του που θα πρέπει να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα, δηλαδή έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα tablet


Μεγάλο βάρος πρέπει να δοθεί στα ηλεκτρικά αγοράζοντας συσκευές που μπορούν αργότερα να χρησιμοποιηθούν σε πιο μόνιμες κατοικίες ή στο εξοχικό. Πρώτο βήμα η κουζίνα, ένα δωμάτιο με το οποίο συνήθως οι φοιτητές δεν έχουν καλή σχέση. Ωστόσο, και λόγω κρίσης, θα πρέπει να έχει κάποιες βασικές ηλεκτρικές συσκευές. Ένα ψυγείο, έστω και μικρό- ένα ηλεκτρικό φουρνάκι και ένας φούρνος μικροκυμάτων είναι must για να μη μείνει νηστικός/ή.
Σημαντική και η αγορά ηλεκτρικής σκούπας για να διατηρείται ο χώρος στοιχειωδώς καθαρός.


Επίσης, από κανέναν φοιτητικό σπίτι δε απουσιάζει η τηλεόραση και το στερεοφωνικό συγκρότημα, που για τους φοιτητές αποτελούν είδη… πρώτης ανάγκης!


Τέλος, αν η πολυκατοικία δε διαθέτει κεντρική θέρμανση, φαινόμενο συνηθισμένο στις παλιές οικοδομές όλων των πόλεων, οι φοιτητές πρέπει να μεριμνήσουν για την αγορά κάποιων θερμαντικών σωμάτων προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες. 
Όσο για το καλοκαίρι, ένας ανεμιστήρας θα τον δροσίσει. Αν φυσικά έχετε το χρηματικό περιθώριο, αγοράστε ένα οικονομικό κλιματιστικό για να εξασφαλίστε ότι ούτε θα κρυώσει ούτε θα ζεσταθεί.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς την καλύτερη προσφορά της αγοράς-αυτή των καταστημάτων EXPERT. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε:

 http://expert-hellas.gr/backtoschool

expert

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.