ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτος σε αύξηση EBITDA ο όμιλος InternationalLife μεταξύ των ασφαλιστικών ομίλων

18:18 - 30 Οκτ 2014 | Επιχειρήσεις
Πρώτος σε αύξηση EBITDA ο όμιλος InternationalLife μεταξύ των ασφαλιστικών ομίλων
Πρώτος σε αύξηση EBITDA κατατάσσεται ο όμιλος International Life (International Life AEΓΑ & International Holding), μεταξύ των ασφαλιστικών ομίλων της χώρας, σύμφωνα με την έκδοση BusinessLeadersinGreece της ICAP.

Ο InternationalLife βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ των 20 ομίλων που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αριθμητική αύξηση στα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) το 2013 σε σύγκριση με το 2012.

 

Πιο αναλυτικά, o όμιλος παρουσίασε αύξηση λειτουργικών κερδών κατά 24.499.000 € καθώς και σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών το 2013 σε σχέση με το 2012, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι κινείται με σταθερά βήματα μπροστά.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου InternationalLife, Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος της InternationalLife, ένας ελληνικός ασφαλιστικός όμιλος με 58 έτη παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, συνεχίζει ακόμα και σε περιόδους κρίσης να δημιουργεί αξία για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους του και τους μετόχους, επενδύοντας σε υποδομές και δημιουργώντας καινοτόμες υπηρεσίες που αναπτύσσουν περαιτέρω τις δραστηριότητές του. Για εμάς, η κατάταξή μας στην 1η θέση των ασφαλιστικών εταιρειών και ανάμεσα στις 20 εταιρείες με τα μεγαλύτερα λειτουργικά κέρδη για το 2013, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ανοδικής μας πορείας και δέσμευση για το μέλλον».

Τελευταία τροποποίηση στις 17:19 - 31 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.