ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι ψάχνει η Vivartia στη Σαντορίνη; Ποιος ο στόχος του 2015

01:01 - 06 Νοε 2014 | Επιχειρήσεις
Τι ψάχνει η Vivartia στη Σαντορίνη; Ποιος ο στόχος του 2015
Ελληνικοί Τουριστικοί προορισμοί με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και εντονότερη επέκταση σε αγορές του εξωτερικού συνθέτουν την στρατηγική που έχει ήδη ετοιμάσει για την επόμενη χρονιά, το επιχειρηματικό παρακλάδι της εστίασης του ομίλου Vivartia.

 Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος που έχει τεθεί όσον αφορά τα νέα σημεία πώλησης του 2015 είναι 20 καταστήματα και αφορούν το σύνολο των σημάτων που διαχειρίζεται ο όμιλος. Στόχος στον οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι αγορές του εξωτερικού.

 

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες προ ημερών, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο κατέβηκε στη Σαντορίνη με στόχο την εξεύρεση κατάλληλων σημείων τόσο για την Goody's όσο και για την Everest, ενώ κατά τις ίδιες πηγές έχουν προγραμματιστεί και άλλα παρόμοια επαγγελματικά ταξίδια σε άλλους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς της Ελλάδος.

 

Την ίδια στιγμή ανεβαίνουν οι ρυθμοί επέκτασης των σημάτων εστίασης του ομίλου στο εξωτερικό, όπως επιβεβαιώνει και η πρόσφατη ανακοίνωση από μέρους του ομίλου της διείσδυσής του στην αγορά της Αυστραλίας, όπου πρόκειται να λειτουργήσει το πρώτο Goody's Burger House στην πόλη της Μελβούρνης.  Το πενταετές πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Η εταιρεία που επιλέχθηκε για την αποκλειστική ανάπτυξη του σήματος στην Αυστραλία είναι η Mediterranean Fast Casual Restaurants Ltd. 

 

Στο επίπεδο πάντα της εξωστρέφειας αξίζει να επισημανθεί ότι μέχρι τα μέσα του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους 8 ακόμα καταστήματα Goody's και Flocafé στην Αλβανία, στη Βουλγαρία, στη Δημοκρατία του Κοσόβου, στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη Λιβύη και στην Αίγυπτο.  

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 18:52 - 05 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.