ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Aνεβάζει τη συμμετοχή της στον Μυτιληναίο η Fairfax

13:26 - 11 Νοε 2014 | Επιχειρήσεις
Aνεβάζει τη συμμετοχή της στον Μυτιληναίο η Fairfax
Kαθίσταται ο τρίτος πιο ισχυρός παράγοντας στη μετοχή μετά τους αδελφούς Μυτιληναίου.

Aνεβάζει τη συμμετοχή του και τη θέση του στον όμιλο Μυτιληναίου η Fairfax, κίνηση που αποτελεί οιωνό για γενικότερες εξελίξεις στη συνεργασία του fund και της εισηγμένης.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την  Τρίτη, η «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3340 / 2005 και κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε από τον κ. Wade Burton, που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα ως Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ανακοινώνει ότι την 7.11.2014 συγκεκριμένες θυγατρικές εταιρείες της Fairfax, προέβησαν σε αγορά συνολικά 185.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας € 1.050.892,50.

 

Η γνωστοποίηση γίνεται επειδή ο κ. Wade Burton κατέχει ταυτόχρονα τη θέση του Αντιπροέδρου και Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου στην Hamblin Watsa Investment Counsel Ltd, 100% θυγατρική εταιρεία της Fairfax. Η Hamblin Watsa Investment Counsel Ltd. έχει συνάψει με διάφορες θυγατρικές της Fairfax συμβάσεις διαχείρισης του ενεργητικού τους.

 

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Fairfax επισήμως ανέρχεται πάνω από 5%, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κινείται αρκετά πιο πάνω, που σημαίνει ότι το fund καθίσταται ο τρίτος ισχυρός μέτοχος μετά τους αδελφούς Ε. και Ι. Μυτιληναίο. 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:02 - 11 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.