ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο Goody΄s ανοίγει στη Μελβούρνη

14:14 - 17 Νοε 2014 | Επιχειρήσεις
Το πρώτο Goody΄s ανοίγει στη Μελβούρνη
Το πρώτο ελληνικό εστιατόριο Goody΄s στην Αυστραλία ανοίγει στη Μελβούρνη και, πιο συγκεκριμένα, στο ισόγειο του νεόδμητου Ελληνικού Κέντρου της Κοινότητας της πόλης.

Μάλιστα, στην κίνηση αυτή πρωτοστατούν οι γνωστοί Έλληνες επιχειρηματίες της Μελβούρνης, Κώστας Ταγκαλάκης και Γιώργος Ηλιόπουλος, ενώ στην πόλη βρέθηκε και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, Γιώργος Βασιλαράς, για να βοηθήσει στην πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος.

Η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης επιβεβαίωσε ότι η καλύτερη προσφορά για την ενοικίαση του ισογείου του Κέντρου της έγινε από τα γνωστά ελληνικά οικογενειακά εστιατόρια και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της Goody΄s λέγοντας:

«Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα, όπως αυτό της Goody΄s, στο Ελληνικό Κέντρο και στην ιστορική ελληνική περιοχή της Μελβούρνης. Με 153 καταστήματα ήδη σε 7 χώρες, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει και εδώ, στην οδό Λόνσντεϊλ και στην Αυστραλία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.