ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ συνδρομητών το γ' τρίμηνο για τη Forthnet

19:43 - 28 Νοε 2014 | Επιχειρήσεις
Ρεκόρ συνδρομητών το γ' τρίμηνο για τη Forthnet
Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα ανήλθαν οι συνολικές συνδρομές της Forthnet το γ΄ τρίμηνο του 2014, καθώς και οι συνδρομητές 3play, payTV και broadband.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία εμφάνισε την εξεταζόμενη περίοδο:


- 41,3% αύξηση στις συνδρομές 3play

- 20,2% αύξηση στις συνδρομές συνδρομητικής τηλεόρασης

- 10,4% αύξηση στις συνδρομές broadband και αύξηση 1,7 ποσοστιαίων μονάδων στο μερίδιο αγοράς του LLU


Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών για το 9μηνο του 2014, ανήλθε στα 283,9 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση σε σχέση με το 9μηνο του 2013, εξαιτίας της μείωσης των τελών τερματισμού στα σταθερά δίκτυα.


Η μεταβολή του τζίρου, προσαρμοσμένη όσον αφορά στο λογιστικό χειρισμό των εσόδων, στα οποία η εταιρεία λειτουργεί ως ενδιάμεσος πάροχος, είναι στο επίπεδο του 0,3%. Η από 1/1/14 μείωση των τελών τερματισμού στα σταθερά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα επηρέασε τα έσοδα στο 9μηνο κατά €3,7 εκατ.


Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών για το 3ο τρίμηνο του 2014, ανήλθε στα €89,5εκ., παρουσιάζοντας μείωση σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2013 εξαιτίας της μείωσης των τελών τερματισμού στα σταθερά δίκτυα.


Η μεταβολή του τζίρου, προσαρμοσμένη όσον αφορά στο λογιστικό χειρισμό των εσόδων, στα οποία η εταιρεία λειτουργεί ως ενδιάμεσος πάροχος, είναι στο επίπεδο του -2,5%. Η από 1/1/14 μείωση των τελών τερματισμού στα σταθερά τηλεπικοινωνιακά δίκτυα επηρέασε τα έσοδα στο 3ο τρίμηνο κατά €2 εκατ.


Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Η Forthnet επιδεικνύει ανθεκτικότητα στις αρνητικές τάσεις που παρουσιάζει ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών, καταγράφοντας καλύτερη πορεία από την υπόλοιπη αγορά. Η στρατηγική διαφοροποίησης μας από τον ανταγωνισμό συμβάλλει στη σταθεροποίηση των οικονομικών μας μεγεθών και στην αύξηση της συνδρομητικής μας βάσης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.