ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεργασία MellonTechnologies με BusinessExchanges

14:24 - 02 Δεκ 2014 | Επιχειρήσεις
Η Ελληνική Εταιρία MellonTechnologiesεπέλεξε την εταιρία BusinessExchangesΑ.Ε., θυγατρική εταιρία της Eurobank, για την εγκατάσταση ολοκληρωμένης λύσης ηλεκτρονικής τιμολόγησης & αρχειοθέτησης ARCHIVING@BE Enterprise Silver Edition.

 

Πιο συγκεκριμένα, η MellonTechnologies στο εξής θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης της InformationSystemsImpact Α.Ε., η οποία συνεργάζεται από το 2011 με την BusinessExchangesA.E. με σκοπό την προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων, όπως αυτή που εξυπηρετεί τις ανάγκες της Mellon Technologies.

 

Η υπηρεσία ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης & ηλεκτρονικής διακίνησης τιμολογίων και παραστατικών απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκδίδουν από το ERP της εταιρίας τους τα εν λόγω παραστατικά, να τα διακινούν & να τα αρχειοθετούν ηλεκτρονικά. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που επιθυμούν την κατάργηση εκτύπωσης, εμφακέλωσης και παραδοσιακής αποστολής του τιμολογίου εγγυημένα και με ασφάλεια.

 

«Η μετάβαση στη ηλεκτρονική τιμολόγηση αποτελεί για την Mellon Technologies φυσική συνέχεια της σύγχρονης οργάνωσης που διακρίνει όχι μόνο το λογιστήριο αλλά το σύνολο της οικονομικής διεύθυνσης. Η ταχύτητα και η ακρίβεια στη διαχείριση των συναλλαγών μας είναι κρίσιμης σημασίας, και η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αρχειοθέτησης ARCHIVING@BE Enterprise Silver Edition θα μας βοηθήσει σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση,» σχολίασε ο Παναγιώτης Παντζίκας, Financial Controller της Mellon Technologies.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.