ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Visa: Το νέο ψηφιακό περιβάλλον πληρωμών για τις ελληνικές επιχειρήσεις

16:30 - 16 Δεκ 2014 | Επιχειρήσεις
Visa: Το νέο ψηφιακό περιβάλλον πληρωμών για τις ελληνικές επιχειρήσεις
Η Visa πραγματοποίησε τη 2η εκδήλωση για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις με σκοπό να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο ψηφιακό περιβάλλον πληρωμών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους που δραστηριοποιούνται στο φυσικό περιβάλλον αλλά και στο διαδίκτυο, όπως το λιανεμπόριο, τα τρόφιμα, το πετρέλαιο, ο τουρισμός, η κινητή τηλεφωνία, τα εστιατόρια, τα μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ.

Οι τράπεζες-μέλη της Visa που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με τους επιχειρηματίες, ενώ η Visa παρουσίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών και τις προοπτικές για τις επιχειρήσεις. Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε και συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, όπου εκπρόσωποι του εμπορίου και στελέχη των τραπεζών συζήτησαν με το κοινό γύρω από τις εξελίξεις του εμπορίου και τους νέους τρόπους συνδιαλλαγής μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών.

Ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, μίλησε για την εξέλιξη του εμπορίου σε σχέση με την εξέλιξη της τεχνολογίας και αναφέρθηκε στο Everywhere Commerce. “Στην Visa έχουμε δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή για εμπόριο χωρίς φραγμούς, σε οποιοδήποτε περιβάλλον, όπου οι πληρωμές γίνονται άμεσα, με ασφάλεια και χωρίς εμπόδια, παρέχοντας τη δυνατότητα ακόμη και σε πολύ μικρές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Ταυτόχρονα, ως καταναλωτές θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο της σχέσης μας με τους οργανισμούς και αναμένουμε περισσότερα οφέλη με βάση την καταναλωτική μας συμπεριφορά.”

Η κ. Ανδριάνα Παππά, Διευθύντρια της Visa Europe για την Κύπρο, μίλησε για τις contactless ή ανέπαφες πληρωμές και την ανάπτυξή τους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η Anne Head, Head of Go-To-Market, μίλησε για το ψηφιακό πορτοφόλι και την υπηρεσία V.me by Visa και παρουσίασε τα οφέλη για τους εμπόρους και τους καταναλωτές. Με το νέο ψηφιακό πορτοφόλι της Visa οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν οποιαδήποτε κάρτα τους και να κάνουν online αγορές εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ο Osman Inegol, Senior Manager Mobile, μίλησε για τις πληρωμές με κινητό και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Visa.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.