ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Public: Ξαναβάζει μπροστά τη μηχανή για νέα σημεία

08:00 - 15 Μαϊ 2015 | Επιχειρήσεις
Public: Ξαναβάζει μπροστά τη μηχανή για νέα σημεία
Πέρυσι δημιούργησε πάνω από 10 νέα καταστήματα φέτος πόσα; Η διοίκηση της εταιρείας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της, ούτε και έχει ενημερώσει για το φετινό της business plan. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι είναι έτοιμη να βάλει μπροστά τη μηχανή για νέα σημεία απαντώντας στην κρίση με επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το Public διαχειρίζεται σήμερα 48 καταστήματα εκ των οποίων τα 45 στην Ελλάδα και τρία στην Κύπρο.

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες στα άμεσα πλάνα, είναι η δημιουργία νέων καταστημάτων στο Ναύπλιο και την Τρίπολη, ενώ πληροφορίες λένε ότι ψάχνει κατάλληλο χώρο και Βόρειο Ελλάδα προς την Αλεξανδρούπολη. Παράλληλα με την επέκταση του δικτύου θα συνεχιστεί και η αναδιοργάνωση υπαρχόντων σημείων όπως το κλείσιμο καταστημάτων σε περιοχές που είτε αλληλοκαλύπτονται είτε δεν αποδίδουν, όπως για παράδειγμα έγινε στη Κέρκυρα (όπου έκλεισε το ένα από τα δύο καταστήματα). 

Τα Public μέσα από ένα μοναδικό concept αποτελούν Νο 1 προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας, πολιτισμού και επικοινωνίας. Συνδυάζοντας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης του επισκέπτη με την ευρύτατη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών έχουν καθιερωθεί ως «love brand» στη συνείδηση του κοινού.

Το 2014 η αλυσίδα με την επέκταση του δικτύουτης δημιούργησε 350 νέες θέσεις εργασίας. Εκτός από τα φυσικά καταστήματα, η εταιρεία ελέγχει και δύο ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο αντίστοιχα.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 08:17 - 15 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.