ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H DIS ξαναγεννήθηκε

16:51 - 12 Δεκ 2006 | Επιχειρήσεις
Eνας παλιός της αγοράς πληροφορικής στην Ελλάδα επέστρεψε. Ο κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος ανακοίνωσε τη... νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα η οποία «συμπτωματικά» ονομάζεται DIS και φυσικά ασχολείται με τον ευρύτερο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού για μεσαίες και …μεγαλομεσαίες επιχειρήσεις.

Εχοντας μάθει πολλά από τα λάθη του παρελθόντος (και των χρηματιστηριακών υπερβολών) ο κ. Κυριακόπουλος επιστρέφει στον πυρήνα των δραστηριοτήτων που τόσο καλά γνωρίζει…Η νέα εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο 1,1 εκατ. ευρώ με το 80% να ανήκει στην οικογένεια Κυριακόπουλου και το υπόλοιπο στους 50 συνεργάτες της εταιρείας. Yπενθυμίζεται ότι από το 2004, ο κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος απεχώρησε από την Logic DIS πουλώντας το ποσοστό του στην EFG Eurobank και το Χρηματιστηριακό ταμπλό.

Η DIS ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με την Microsoft η οποία επίσης δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα νέα WindowsVistaMicrosoft και το Office 2007. Σήμερα η DIS διαθέτει πελατολόγιο 35 πελατών και θα κλείσει την πρώτη χρονιά με κύκλο εργασιών 2 εκατ. ευρώ.

Φυσικά το παρελθόν κατατρέχει την νεοσύστατη DIS.

Η αλήθεια είναι πως το όνομα DIS προσπάθησε να το οικειοποιηθεί και η εταιρεία Singular Logic αλλά μέχρι στιγμή τα Δικαστήρια δικαιώνουν τον κ. Κυριακόπουλο…

Χρήστος Ν. Κώνστας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.