ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η 100mentors αλλάζει τα δεδομένα στις επιλογές καριέρας

19:06 - 22 Ιουλ 2015 | Επιχειρήσεις
Η 100mentors αλλάζει τα δεδομένα στις επιλογές καριέρας
Η 100mentors (100mentors.com) έχει αποστολή να φέρει κοντά σε κάθε ενδιαφερόμενο τους μέντορες εκείνους που μπορούν να καταστήσουν εφικτή μία καλά πληροφορημένη επιλογή καριέρας. Η πλατφόρμα της 100mentors μας επιτρέπει να "συναντήσουμε τον μελλοντικό εαυτό μας" εξασφαλίζοντάς μας επικοινωνία με περισσότερους από 1000 μέντορες από τα καλύτερα πανεπιστήμια και εταιρείες στην Ελλάδα και διεθνώς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία και να δηλώσουν τα αντικείμενα που επιθυμούν, για παράδειγμα το πανεπιστήμιο-στόχο ή την ειδικότητα που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν. Η υπηρεσία αναλαμβάνει στη συνέχεια να τους προτείνει μέντορες με συμβατό προφίλ, με τους οποίους μπορεί να επικοινωνήσει διαδικτυακά αντί αμοιβής. Η 100mentors, πέρα από τις μεμονωμένες συνεδρίες με μέντορες,  διαθέτει "πακέτα" ολοκληρωμένων λύσεων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε χρήστη, με σειρά από υπηρεσίες,  από εξειδικευμένους συνεργάτες ανά τον κόσμο, π.χ. από standardized tests και professional certifications μέχρι industry specific mock interviews.

Η επένδυση ύψους 200 χιλιάδων Ευρώ από το Jeremie Openfund II καθώς και άλλων επενδυτών θα δώσει τη δυνατότητα ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήδη, σειρά από σχολεία και πανεπιστήμια αξιοποιούν την υπηρεσία της 100mentors για την καλύτερη υποστήριξη της σταδιοδρομίας των αποφοίτων τους.

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης της επένδυσης ο Γιώργος Νικολετάκης, ιδρυτής της 100mentors, δήλωσε:

"Αυτό που "κερδίζει" τις καλύτερες δουλειές, υποτροφίες και την είσοδο στα καλύτερα πανεπιστήμια είναι η σωστή πληροφόρηση, οι συνειδητοποιημένες αποφάσεις και το προσωποποιημένο πλάνο. Όχι κατ'ανάγκη οι άριστοι βαθμοί. Δημιουργήσαμε το 100mentors γιατί θέλουμε τα βασικό συστατικό της επιτυχίας, που είναι η εξειδικευμένη γνώση των μεντόρων μας, να διαχέεται εύκολα, γρήγορα και να είναι προνόμιο όλων όσοι θέλουν επιτύχουν το επόμενο βήμα".

Επίσης, ο Γεώργιος Τζιραλής, εταίρος της Openfund, προσέθεσε:

"Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μία προσπάθεια που εκδημοκρατίζει το σημαντικότερο συστατικό μιας ορθής επιλογής καριέρας, τις πληροφορίες όσων έχουν ήδη βαδίσει το επαγγελματικό μονοπάτι που κανείς επιθυμεί να ακολουθήσει."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.