ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΒΖ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ

20:03 - 04 Απρ 2016 | Επιχειρήσεις
ΕΒΖ: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι παραιτήσεις του προέδρου Γ.Λάντζα αλλά και των μελών του ΔΣ Κρ.Τσικλιά και Π.Γεμιντζή, έγιναν αποδεκτές.

Σε ό,τι αφορά το επιχειρησιακό σχέδιο σωτηρίας και ανάπτυξης της επιχείρησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Τράπεζα Πειραιώς το ενέκρινε, ωστόσο με πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτό που υπέβαλε η εταιρεία, το ΔΣ της οποίας θα κληθεί να το εγκρίνει και βάσει αυτού να εκπονήσει νέο business plan.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, «η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 02/04/2016 ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Λάντζας, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και οι Σύμβουλοι κ.κ. Κρίτων Τσικλιάς, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και Πέτρος Γεμιντζής, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ., υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες έγιναν αποδεκτές.»

 

» Η εταιρεία με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την εκλογή των νέων μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων».

Εντωμεταξύ οι τευτλοπαραγωγοί των νομών Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας προχώρησαν σε επ' αόριστον κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ (ΕΒΖ) στο Πλατύ Ημαθίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.