ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωδώνη και ΕΛΓΟ Δήμητρα διευρύνουν τη συνεργασία

09:36 - 21 Απρ 2016 | Επιχειρήσεις
Δωδώνη και ΕΛΓΟ Δήμητρα διευρύνουν τη συνεργασία
Στην περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας τους, προχώρησαν η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ και ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) ΔΗΜΗΤΡΑ, στηρίζοντας έμπρακτα το ερευνητικό και εκπαιδευτικό έργο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ ανέλαβε τη δωρεάν διάθεση 30 τόνων ελληνικού γάλακτος μέχρι το τέλος του 2016, καλύπτοντας πλήρως τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες των ϕοιτητών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία έρχεται ως συνέχεια παλαιότερης, κατά την οποία η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε είχε υποστηρίξει ερευνητικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Γάλακτος Ιωαννίνων για την ανάπτυξη νέων γαλακτοκομικών προϊόντων.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, Τομ Σίπερς, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η χορηγία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη σταθερή δέσμευση και στήριξη της ΔΩΔΩΝΗ στους νέους ανθρώπους και στην εκπαίδευση τους, με στόχο τη δημιουργία αξιόλογων Ελλήνων επιστημόνων, που θα εξελίξουν ακόμα περισσότερο τον κλάδο της ελληνικής παραγωγής γάλακτος».

 

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Αθανάσιος Καπρέλης, δήλωσε μετσξύ άλλων, ότι «η συνεργασία αυτή θα είναι εις όφελος, όχι μόνο της ΕΠΑΣ Γαλακτοκομικής Ιωαννίνων, αλλά και μέσω αυτής, της παραγωγής ποιοτικών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.