ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα στελέχη στην Hellas OnLine

15:48 - 24 Ιαν 2007 | Επιχειρήσεις

Τρία νέα στελέχη, με σημαντική εμπειρία στον χώρο τους ενισχύουν την ομάδα διοίκησης της Hellas OnLine. Ο κ. Γιάννης Καραμάνης αναλαμβάνει τη θέση του Sales Director, o κ.Δημήτρης Γοργίας τη θέση του Infrastructure Planning & Deployment Manager και ο κ.Νίκος Νικολινάκος τη θέση του Legal & Regulatory Director.

Ο κ.Γ.Καραμάνης είναι στέλεχος με ευρύτατη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων όπου δραστηριοποιείται από το 1987.

Από το 1996 κατείχε διευθυντικές θέσεις σε τμήματα πωλήσεων στην Xerox όπου μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθυντής Πωλήσεων του Δικτύου Αντιπροσώπων .
 
Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο κ. Γοργίας ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο των τηλεπικοινωνιών το 1992.

Από το 2000 κατείχε διευθυντικές θέσεις στον όμιλο INTRACOM, σε τομείς όπως η Σταθερή & Κινητή Τηλεφωνία, τα Δίκτυα Δεδομένων και τα Δίκτυα Νέας Γενιάς.

Απoφοίτησε ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από τη Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Ο Δρ. Νίκος Νικολινάκος ειδικεύεται στην εφαρμογή του Ευρωπαϊκού δικαίου του ανταγωνισμού και των ηλεκτρονικών επικοινωνιών από το 1996.

Διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο και διδάσκει στρατηγική και δίκαιο στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στο AthensInformationTechnology (A.I.T.). 

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών (LLM) και Διδακτορικό (PhD) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.