ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Καμπάνες" 71.000 ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

18:33 - 24 Ιαν 2007 | Επιχειρήσεις
Την επιβολή προστίμων σε δύο εισηγμένες και σε δύο χρηματιστηριακές αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την σημερινή συνεδρίαση της συνεδρίαση.


Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε:

- Tην επιβολή προστίμου ύψους 13.000 ευρώ στην εταιρεία Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ και 10.000 στην εταιρεία Megatrust- Ολυμπιακή ΑΧΕΠΕΥ για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας.

- Την επιβολή προστίμου 36.000 ευρώ στη Delan INV. LTD και 12.000 ευρώ στην εταιρεία Intracom AE επειδή δεν γνωστοποίησαν, ως όφειλαν συναλλαγές που διενήργησαν σε μετοχές των Lannet ΑΕ και Forthnet αντίστοιχα.  

- Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εικόνα Ήχος ΑΕ με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων.

- Την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας SingularLogic για την εισαγωγή στο ΧΑ νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

- Τη χορήγηση άδειας λειτουργίας ΑΕΕΔ στις υφιστάμενες ΑΕΛΔΕ: Κρίκος με έδρα την Αθήνα, Δαμιανάκης Access Finance με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, Access Finance με έδρα τη Βούλα Αττικής, Eurocapital με έδρα την Αθήνα και Λόγος με έδρα την Αθήνα.

- Την έγκριση χρηματιστηριακού εκπροσώπου της εταιρείας CLR Securities & Financial Services LTD.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΕ λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών Ιχθυοτροφεία Φωκίδας ΑΕ και Ιnterpesca AE.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.