ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Βlueground κερδίζει το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

10:37 - 03 Ιουν 2016 | Επιχειρήσεις
H Βlueground κερδίζει το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας
To Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 απέσπασε η Blueground στην εκδήλωση βράβευσης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, την Τετάρτη 1 Ιουνίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Σε μια μέρα γεμάτη καινοτόμες ιδέες, ολοκληρώθηκε η φάση αξιολόγησης 1.100 επιχειρησιακών ιδεών. 10 υποψήφιες ιδέες προκρίθηκαν στον τελικό γύρο και 3 βραβεύτηκαν, μεταξύ των οποίων και η Blueground.

 

Η εταιρεία θα αξιοποιήσει τη χρηματοδότηση που θα λάβει για την επέκτασή της σε νέες αγορές, την ανάπτυξη της τεχνολογίας, την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της.

 

Η Βlueground ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί μια αλυσίδα πλήρως επιπλωμένων και εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων, σπιτιών και βιλλών, βασιζόμενη στη μετατροπή υπαρχόντων οικιστικών ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Η εταιρεία λειτουργεί όπως ένα ξενοδοχείο με τη διαφορά ότι αντί να έχει δωμάτια σε ένα μεμονωμένο κτίριο, διαθέτει ανεξάρτητες κατοικίες διεσπαρμένες στις πόλεις που δραστηριοποιείται. Εξυπηρετεί επισκέπτες, είτε στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού, είτε αναψυχής σε Ελλάδα, Τουρκία και σύντομα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 

Στο μετοχικό κεφάλαιο της Βlueground συμμετέχει η Εθνική Τράπεζα, μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds, ενώ η εταιρεία είναι μέλος του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού Endeavor, ο οποίος στηρίζει τις πιο υποσχόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:43 - 03 Ιουν 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.