ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξήσεις και ασφάλιση για τους εργαζόμενους στα ΚΑΕ

11:55 - 11 Αυγ 2016 | Επιχειρήσεις
Αυξήσεις και ασφάλιση για τους εργαζόμενους στα ΚΑΕ
Μια εταιρία που ξεχωρίζει μέσα στην κρίση, όχι μόνο για την ανάπτυξη της και τα κέρδη της, αλλά και για τις παροχές προς το προσωπικό της είναι η Εταιρία «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ», τα γνωστά μας ΚΑΕ, που τώρα ανήκουν στην Ελβετική Εταιρία DUFRY, τη μεγαλύτερη εταιρία ταξιδιωτικού εμπορίου στο κόσμο.

Τα ΚΑΕ λοιπόν στα χρόνια της κρίσης αύξησαν, αντί να μειώσουν, το προσωπικό τους, δεν μείωσαν τους μισθούς και επιπλέον από την 1.7.2016 τέθηκε σε εφαρμογή η υπογραφείσα νέα συλλογική επιχειρησιακή σύμβαση, με την οποία δίδεται αύξηση 1% σε όλο το προσωπικό.

 

Ακόμη, η Εταιρία προχώρησε στην εφαρμογή ενός ομαδικού συνταξιοδοτικού προγράμματος για το προσωπικό της, εισφέροντας ποσοστό 2% επί των μηνιαίων μικτών αποδοχών κάθε εργαζομένου που θα μετέχει στο πρόγραμμα. Πραγματική και ουσιαστική στήριξη των εργαζομένων και για το τώρα αλλά και για το αύριο.

 

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Γιώργος Βελέντζας, τα ΚΑΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες για ανάπτυξη, κυρίως μέσα από την αναμόρφωση των χώρων τους, όπως έγινε πρόσφατα με την ανακαίνιση της Extra Schengen περιοχής στο ΔΑΑ – μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη – την αναμόρφωση των καταστημάτων στα αεροδρόμια Ρόδου, Θεσσαλονίκης και στο λιμάνι Σύμης καθώς και μέσα από τη δημιουργία νέων, όπως αυτό στο λιμάνι του Ηρακλείου. Και όλα αυτά, πάντοτε με βάση τις αξίες που ακολουθεί η Εταιρία: το σεβασμό στον πελάτη και στον άνθρωπο, τη καλύτερη δυνατή προβολή της Ελλάδας και των προϊόντων της.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:08 - 11 Αυγ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.