ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαθήματα από τον founder που ανέπτυξε μια startup σε χρόνο ρεκόρ

11:42 - 06 Οκτ 2016 | Επιχειρήσεις
Tα πιο interactive events της Αθήνας συνεχίζει το startup Grind με καλεσμένο τον Ανδρέα Γραμμάτη, Founder & CEO του Douleutaras.gr.

Το Douleutaras.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρει αξιοπιστία, ταχύτητα και ευκολία στην αναζήτηση επαγγελματιών κάθε κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας «σύμμαχος» των επαγγελματιών για να αναδείξουν τη δουλειά τους.

 

Ο Ανδρέας Γραμμάτης έκανε τη περίοδο της μεγάλης κρίσης, το 2012, αυτό που για πολλούς φάνταζε τρελό. Αποφάσισε να εγκαταλείψει το Λονδίνο και τη καριέρα του εκεί, καθώς εργάστηκε σε εμπορικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Tesco, Pizza Hut ), και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δημιουργήσει με την ομάδα του το Douleutaras.gr, μια καινοτόμο υπηρεσία με στόχο την εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία για κάθε εργασία.

 

Ο Ανδρέας θα μιλήσει για την ραγδαία ανάπτυξη της πλατφόρμας, η οποία το 2015 πήρε την τελική της μορφή και εξασφάλισε έναν χρόνο αργότερα χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ. Χρήματα μάλιστα που ήρθαν σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, σχεδόν ταυτόχρονα με την επιβολή των capital controls στην χώρα μας. Πλέον σχεδιάζει την επέκταση στο εξωτερικό έχοντας μια ομάδα 30 ατόμων, 150.000 επισκέψεις τον μήνα, 35.000 αγγελίες για δουλειές, 3.000 επαγγελματίες εγγεγραμμένους στην πλατφόρμα και 30% match rate.

 

Είσαι και εσύ δουλευταράς; Θέλεις να αναπτύξεις την startup σου από μια απλή ιδέα σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση που λύνει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην αγορά;

 

Γνώρισε από κοντά τον Ανδρέα Γραμμάτη την Τρίτη 18 Οκτωβρίου σε μια μοναδική ευκαιρία να υποβάλεις τα δικά σου ερωτήματα και να πάρεις άμεσο feedback. Για πρώτη φορά στο Startup Grind Athens, θα έχουμε open mic sessions πριν την κεντρική ομιλία, στα οποία οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει το λόγο και να μοιραστεί την ιδέα του. Όσο περισσότερο ανοιχτοί είμαστε σαν startup οικοσύστημα, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε, καθώς βελτιώνουμε την ιδέα μας και αποφεύγουμε λάθη που ενδεχομένως να μας κόστιζαν ακριβά!

 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων - INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει το INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

 

Startup Grind Athens

 

Ημερομηνία: Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

 

Ώρα: 6μμ

 

Χώρος: Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS

 

Διεύθυνση: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

 

Τηλ: +302130109300 Κρατήσεις Θέσεων: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-andreas-grammatis-douleutaras

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:49 - 06 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.