ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics

22:43 - 13 Φεβ 2007 | Επιχειρήσεις
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Διεθνής Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2007, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού Αερολιμένα Αθηνών.

Την εν λόγω έκθεση επισκέφτηκαν πάνω από 8.500 εταιρείες, αριθμός ο οποίος είναι ο υψηλότερος που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα αποδεικνύοντας το αυξημένο πλέον ενδιαφέρον των ελληνικών επιχειρήσεων για τα Logistics και την Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες, στην πλειοψηφία τους διευθυντικά στελέχη, έδειξαν ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα σύγχρονα προϊόντα και τις υπηρεσίες των 111 εκθετών, οι οποίοι κάλυψαν όλο το φάσμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας: προμήθειες υλικών και εμπορευμάτων, διαχείριση αποθεμάτων, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή και customerservice.

Την έκθεση, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Μεταφορών & Επικοινωνιών, Ανάπτυξης, Οικονομίας & Οικονομικών και Εμπορικής Ναυτιλίας, επισκέφθηκαν επίσης κυβερνητικοί παράγοντες, πολιτειακοί και θεσμικοί φορείς, ακαδημαϊκοί αλλά και τουρκική αποστολή, που συζήτησε τις προοπτικές συνεργασίας Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών στα Logistics.

Την ανάδειξη των Logistics σε προτεραιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης, επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια της διοργάνωσης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι ημερίδες LogisticsConferences 07, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότερα από 800 στελέχη επιχειρήσεων με θέμα τις κρατικές επιδοτήσεις, την εφαρμογή καινοτομιών, την ανάπτυξη διεθνών εφοδιαστικών αλυσίδων, τις νέες τεχνολογίες και το coldchainmanagement.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.