ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχωνεύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων από Aspis ΑΕΔΑΚ

14:28 - 22 Φεβ 2007 | Επιχειρήσεις
Τρία αμοιβαία κεφάλαια συγχωνεύει η Aspis International ΑΕΔΑΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των χαρτοφυλακίων της.

Συγκεκριμένα, το Α/Κ Βραχυπρόθεσμων Τοποθετήσεων και Διαχειρίσεως Διαθεσίμων Εσωτερικού απορροφήθηκε από το Α/Κ Διαχειρίσεως Διαθεσίμων Εσωτερικού. Το Α/Κ Μετοχών Εσωτερικού απορροφήθηκε από το Α/Κ Ελληνικό Αναπτυξιακό Μετοχών Εσωτερικού και το Α/Κ Ομολογιών Εσωτερικού απορροφήθηκε από το Α/Κ Εισοδήματος και Ομολογιών Εσωτερικού.Οι συγχωνεύσεις πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007.

Οι μεταφορές των θέσεων των μεριδιούχων από τα απορροφώμενα στα απορροφώντα Α/Κ έγιναν σύμφωνα με τις ακόλουθες σχέσεις ανταλλαγής:

Οι ΅εριδιούχοι των απορροφώ΅ενων Α΅οιβαίων Κεφαλαίων έχουν το δικαίω΅α, εντός τριών ΅ηνών από τη γνωστοποίηση της συγχώνευσης, να ζητήσουν την εξαγορά ΅εριδίων τους σύ΅φωνα ΅ε τους Κανονισ΅ούς των Α/Κ, όπως ίσχυαν πριν τη συγχώνευση.

Οι κάτοχοι τίτλων σε έγχαρτη μορφή ή βεβαιώσεων απόκτησης μεριδίων των απορροφώ΅ενων Α΅οιβαίων Κεφαλαίων μπορούν, εφ’ όσον το επιθυμούν, να ζητήσουν την αντικατάσταση τους με τίτλους ή βεβαιώσεις των αντίστοιχων απορροφώντων Α΅οιβαίων Κεφαλαίων.

H ASPIS INTERNATIONAL ΑΕΔΑΚ διαχειρίζεται, πλέον, 7 Ελληνικά Α/K και αντιπροσωπεύει 60 Διεθνή Α/Κ (Λουξεμβούργου) της ABNAMROFunds. Επίσης παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου (AssetManagement).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.