ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mέλος του ICMA η Solidus Sec.

16:27 - 22 Φεβ 2007 | Επιχειρήσεις
Mέλος του International Capital Market Association (ICMA) αποτελεί η Solidus ΑΧΕΠΕΥ. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση για την Solidus Securities S.A.,μια και η συμμετοχή της στο ICMAσηματοδοτεί την πρόσβασή τηςσε μία δεξαμενή εξειδικευμένων επαγγελματικών γνώσεων και τεχνογνωσίας καθώς και την ουσιαστικήσυνεισφορά της στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αγοράς.

Το ICMA, είναι μία αυτορυθμιστική οργάνωση και εμπορική ένωση, που εκπροσωπεί τα μέλη του, στις διεθνείς αγορές, σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μέλη του ICMA βρίσκονται σε 48 χώρες σε όλη την υδρόγειο, συμπεριλαμβανομένων και των κύριων οικονομικών κέντρων όλου του κόσμου. Αυτήν την περίοδο αριθμεί περίπου 400 εταιρείες-μέλη. Το ICMA εκτελεί έναν κρίσιμο και κεντρικό ρόλο στην αγορά, με την παροχή και την επιβολή ενός αυτορυθμιζόμενου κανονιστικού πλαισίου, βάσει του οποίου διακανονίζονται με επιτυχία χιλιάδες συναλλαγές καθημερινά.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το ICMA δραστηριοποιείται στην Ευρώπη επιδιώκοντας να επηρεάζει τις οδηγίες και τους νόμους που προκύπτουν από το Σχέδιο Δράσης για τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες της Ε.Ε., με στόχο τη διασφάλιση της συνεχούς ανάπτυξης της διεθνούς κεφαλαιαγοράς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.