ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την ίδρυση της Aon Cyprus ανακοίνωσε η Aon Hellas

18:18 - 26 Φεβ 2007 | Επιχειρήσεις
Η Aon Hellas ανακοίνωσε την ίδρυση στην Κυπριακή Δημοκρατία της Aon Cyprus Insurance Brokers Limited.

«Η Κυπριακή αγορά είναι μια εξαιρετικά δυναμική αλλά και ανταγωνιστική αγορά, στην οποία επιθυμούσαμε να επεκτείνουμε την δράση μας εδώ και αρκετό καιρό. Η Κυπριακή νομοθεσία, εναρμονισμένη πλέον με τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες, μας έδωσε την ευκαιρία αυτή. Έτσι αποφασίσαμε την ίδρυση τοπικής Κυπριακής εταιρείας μεσιτείας ασφαλίσεων και παροχής συμβουλών διαχείρισης κινδύνων, μέσω της οποίας θα επιδιώξουμε να μεταφέρουμε και να προσφέρουμε την τεχνογνωσία της AonRiskServices στις Κυπριακές επιχειρήσεις», δήλωσε ο Πρόεδρος της AonHellas και της AonCyprus, κος Σταύρος Παπαγιαννόπουλος.

«Η δομή μας στην AonCyprus θα στηριχθεί σε στελέχη από την Κυπριακή αγορά, τα οποία ήδη εκπαιδεύονται στα πρότυπα εργασίας του Ομίλου μας και τα οποία θα συνεπικουρούνται στο έργο τους από τα στελέχη της AonHellas. Είναι σημαντικό ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με κάποιους από τους υποψήφιους πελάτες μας και ήδη έχουμε κλείσει τις πρώτες συνεργασίες μας», δήλωσε η κα Βούλα Δραγάτη, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AonHellas και Αντιπρόεδρος της AonCyprus.

«Η AonCyprus απευθύνεται στις μεγάλες Κυπριακές επιχειρήσεις και σκοπός μας είναι να καταστήσουμε διαθέσιμες σε αυτές σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης κινδύνων αλλά και νέα ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία αφενός θα περιορίσουν τους κινδύνους που αυτές διατρέχουν και αφετέρου θα μειώσουν το κόστος χρηματοδότησης τους», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AonCyprus, κος Πέτρος Αδαμίδης.

Η Aon είναι ένας από τους δύο μεγαλύτερους οργανισμούς συμβούλων διαχείρισης κινδύνων και μεσιτείας ασφαλίσεων παγκοσμίως. Με έδρα το Σικάγο, είναι 192η εταιρεία του Fortune 500 και έχει παρουσία σε πάνω από 120 χώρες του κόσμου. Ο μεγαλύτερος όγκος των εργασιών της Aon προέρχεται από συμβουλές και υπηρεσίες που προσφέρονται σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.