ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο μέλος του ΣΑΤΠΕ η CYTA HELLAS

18:42 - 28 Φεβ 2007 | Επιχειρήσεις
Την ένταξη της CYTA HELLAS στη λίστα των μελών του ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων Ελλάδος.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που αντικατοπτρίζει την πρόθεση του ευρύτερου κλάδου των τηλεπικοινωνιών να προωθήσει το γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ του ιδιωτικού τομέα και των αρμόδιων φορέων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί το πλαίσιο λειτουργίας των ιδιωτικών παρόχων τηλεπικοινωνιών.

Η CYTA HELLAS αποτελεί θυγατρική της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ATHK) και της επίσης θυγατρικής της Digimed, η οποία προχώρησε στη σύσταση ιδιωτικής εταιρίας στην ελληνική αγορά με αφορμή τη συμμετοχή της σε έργο της Κοινωνίας της Πληροφορίας για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην ελληνική περιφέρεια.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΤΠΕ, κος Ανδρέας Αναστασόπουλος, με αφορμή τη θετική έκβαση των συζητήσεων του Συνδέσμου με τη CYTA HELLAS εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε: «Καλωσορίζω τη CYTAστο ΣΑΤΠΕ και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και απόψεων που προωθεί ο Σύνδεσμος, τόσο στον τομέα της ευρυζωνικότητας, όσο και ευρύτερα στις τηλεπικοινωνίες.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.