ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Dr. Hammer σε ημερίδα για τη στρατηγική των επιχειρήσεων

22:35 - 09 Μαρ 2007 | Επιχειρήσεις
Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2007, στο Κέντρο Τεχνών στο ACS, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα που διοργάνωσε η ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ. με προσκεκλημένο ομιλητή τον Dr. Michael Hammer και θέμα «Breakthrough Performance through Process Transformation». Την Ημερίδα παρακολούθησαν πάνω από 250 άτομα, στην πλειοψηφία τους ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, τόσο του Ιδιωτικού όσο και του Δημόσιου τομέα.

O Dr. Hammer, Μηχανολόγος Μηχανικός ως προς τις σπουδές, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας εστίασε στο πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν τις διεργασίες τους. Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, που λειτουργούν σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους, επεξήγησε τη δύναμη της διεργασίας καταδεικνύοντας πώς οι τεχνικές, που ο ίδιος ανακάλυψε, μπορούν να εφαρμοσθούν άμεσα στην πράξη.

Απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο βάσει του οποίου ένας ηγέτης μπορεί να οδηγήσει την επιχείρησή του στην επιτυχία αποφεύγοντας τις συνήθεις παγίδες. Ανέδειξε τη σημαντικότητα της σωστής οργανωτικής δομής και της ισχυρής Ηγεσίας, βασιζόμενος σε αποδεδειγμένες πρακτικές και επιχειρησιακά πρότυπα.

Παρουσίασε στους συμμετέχοντες το παγκοσμίως γνωστό μοντέλο του, καθοδηγώντας τους στον εντοπισμό της σωστής στρατηγικής για την αποφυγή των μοιραίων λαθών που πολλές επιχειρήσεις διαπράττουν κατά την προσπάθεια εφαρμογής του επανασχεδιασμού των διεργασιών τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.