ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο κατάστημα της WATT+VOLT άνοιξε στη Θεσσαλονίκη

13:47 - 10 Μαϊ 2017 | Επιχειρήσεις
Το πρώτο κατάστημα της WATT+VOLT άνοιξε στη Θεσσαλονίκη
Η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, εγκαινίασε την Πέμπτη 4 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το πρώτο της κατάστημα. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας και με γνώμονα τη βέλτιστη και άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η WATT+VOLT σχεδιάζει το άνοιγμα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα εντός των επόμενων μηνών. Τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της WATT+VOLT, που βρίσκεται στην οδό Ίωνος Δραγούμη 4, στη Θεσσαλονίκη, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι φορέων, τοπικών αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης καθώς και πλήθος αθλητών και παραγόντων του ΠΑΟΚ.

Η WATT+VOLT προσφέρει εδώ και χρόνια, με αξιοπιστία και συνέπεια, ρεύμα σε δεκάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Η φιλοσοφία της στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών, οι οποίες συμβάλλουν στην ορθολογική χρήση και στην εξοικονόμηση της ηλεκτρικής ενέργειας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας, βρίσκεται δίπλα στον πελάτη για να λύσει κάθε απορία και να τον βοηθήσει να επιλέξει σωστά και ευκολότερα τη λύση που του ταιριάζει. Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι ενέργειας βοηθούν και καθοδηγούν τον καταναλωτή να ελέγχει αποτελεσματικά το ενεργειακό του κόστος, με θετικό αντίκτυπο στα έξοδά του.

 

Στο νέο κατάστημα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ρεύμα του σπιτιού ή της επιχείρησής τους, για καινοτόμες  υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και για τα οφέλη που θα αποκομίσουν από την επιλογή της WATT + VOLT, ως παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Ο CEO της WATT+VOLT, κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, δήλωσε σχετικά: «Οι πελάτες βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής ανάπτυξης της WATT+VOLT. Επενδύουμε σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό, στην ποιότητα και στην καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες. Πάνω σε αυτές τις βάσεις πορευόμαστε, εξελισσόμαστε και επιχειρούμε. Το πρώτο μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη είναι ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση και θα ακολουθήσουν σύντομα τα επόμενα σταθερά βήματα προς τα εμπρός, με τα καταστήματα που θα ιδρύσουμε σε όλη την Ελλάδα.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.