ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργισμένη επιστολή Πουλαρίκα! - Σήμερα το Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ

16:44 - 04 Απρ 2007 | Επιχειρήσεις
«Πάρτε θέση»! Οργισμένη επιστολή απέστειλε ο γεν. γραμματέας του ΣΜΕΧΑ κ. Αλ. Πουλαρίκας, πρόεδρος της Δυναμικής ΑΧΕΠΕΥ προς τους συναδέλφους του χρηματιστές, καλώντας τους «να δηλώσουν αν συμφωνούν ή αν διαφωνούν με τις θέσεις του υπουργού για "άπληστους" χρηματιστές».

Καλεί «τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που δημοσιοποίησαν την αντίθεσή τους για την ανοικτή επιστολή, ανεξάρτητα από το ότι δεν γνώριζαν το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής, πρέπει να τοποθετηθούν πάνω στην ουσία του θέματος». Καταλήγει στην επιστολή του λέγοντας ότι αναφέρεται σε όσους γνήσια πιστεύουν ότι η Ανοικτή Επιστολή έπρεπε να συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και όχι να αποσταλεί από τον Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή τους. Γιατί υπάρχουν και οι άλλοι που αποτελούν τους μόνιμους υποστηρικτές των εκάστοτε κυβερνητικών θέσεων και απόψεων. Είναι αυτοί που και στο παρελθόν έλεγαν ότι πρέπει να τα έχουν καλά με την εκάστοτε εξουσία.

Τέλος με την εξέλιξη που πήρε το θέμα αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω προς κάθε κατεύθυνση ότι η αξιοπρέπεια δεν είναι είδος προς διαπραγμάτευση και ως εκλεγμένος εκπρόσωπος δεν δέχομαι περιορισμό του δικαιώματος υπεράσπισης των συμφερόντων του ΣΜΕΧΑ, ειδικότερα από εκείνους που είναι μόνιμοι υποστηρικτές της εξουσίας των Τραπεζών επιδιώκοντας να παραπλανήσουν τους υπολοίπους".

Στο μεταξύ για τις 17.00 σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί το διοικητικό συμβούλιο του ΣΜΕΧΑ, στο οποίο θα εξεταστεί η παραίτηση του κ. Μ. Καραμανόφ από το Δ.Σ. του Συνδέσμου. Αν επιμείνει ο κ. Καραμανόφ, την θέση του θα κληθεί να πάρει ο κ. Α. Ράμος της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.