ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλες οι αλλαγές στους δείκτες του Χ.Α.

19:48 - 04 Απρ 2007 | Επιχειρήσεις
Τις αλλαγές που προκύπτουν στη σύνθεση των Δεικτών της Αγοράς Αξιών του Χ.Α. λόγω των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στη σύνθεση των Κατηγοριών Διαπραγμάτευσης ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο. Οι αλλαγές θα ισχύσουν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Τρίτης 10 Απριλίου 2007.

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α. & Δείκτης Συνολικής Απόδοσης του Γενικού Δείκτη

H μετοχή Ελαίς-Unelever αφαιρείται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίσταται από την μετοχή Elmec Sport με στάθμιση 100%.

FTSE/Χ.Α. International

Οι μετοχές Ελαίς, Altec Και Τεγόπουλος αφαιρούνται χωρίς την αντικατάσταση τους από άλλες μετοχές.

FTSE/X.A. SmallCap 80

Οι μετοχές Axon Συμμετοχών, ΕΥΑΘ, Ηλεκτρονική Αθηνών, Reds, Kleeman Hellas, Lamda Detergent, ΝΕΛ, Sciens Συμμετοχών και Sprider αφαιρούνται και αντικαθίστανται από τις Βιοκαρπέτ με στάθμιση 50%, Ικτίνος Ελλάς με στάθμιση 50%, Δρομέας με στάθμιση 30%, Διεκάτ με στάθμιση 40%, Περσεύς με στάθμιση 20%, Κρι-Κρι με στάθμιση 30%, Παρνασσός με στάθμιση 50%, ΕΒΙΚ με στάθμιση 50% και Ridenco με στάθμιση 50%.

FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές Ελαίς, Altec και Τεγόπουλος αφαιρούνται χωρίς την αντικατάσταση τους από άλλες μετοχές. Στην σύνθεση του δείκτη εισέρχονται οι μετοχές Βιοκαρπέτ με στάθμιση 50%, Ικτίνος Ελλάς με στάθμιση 50%, Δρομέας με στάθμιση 30%, Διεκάτ με στάθμιση 40%, Περσεύς με στάθμιση 20%, Κρι-Κρι με στάθμιση 30%, Παρνασσός με στάθμιση 50%, ΕΒΙΚ με στάθμιση 50% και Ridenco με στάθμιση 50% συνέπεια της συμμετοχής τους στον Δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Τρόφιμα & Ποτά

Aφαιρείται η μετοχή Ελαίς χωρίς την αντικατάσταση της από άλλη μετοχή. Εισέρχονται στο Δείκτη οι μετοχές Περσεύς με στάθμιση 20%, Κρι-Κρι με στάθμιση 30% και ΕΒΙΚ με στάθμιση 50% συνέπεια της συμμετοχής τους στον Δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Τεχνολογία

Η μετοχή Altec αφαιρείται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση της από άλλη μετοχή.

FTSE/Χ.Α. Μέσα Ενημέρωση

Η μετοχή Tεγόπουλος αφαιρείται χωρίς την αντικατάσταση της από άλλη μετοχή.

FTSE/Χ.Α. Προσωπικά & Οικιακά Προϊόντα

Εισέρχονται οι μετοχές Βιοκαρπέτ με στάθμιση 50%, Δρομέας με στάθμιση 30% και Ridenco με στάθμιση 50% συνέπεια της συμμετοχής τους στον Δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Κατασκευών & Υλικών

Eισέρχονται οι μετοχές Διεκάτ με στάθμιση 40%, και Ικτίνος Ελλάς με στάθμιση 50% συνέπεια της συμμετοχής τους στον Δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/Χ.Α. Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

Στην σύνθεση του δείκτη εισέρχεται η μετοχή Παρνασσός με στάθμιση 50% συνέπεια της συμμετοχής της στον Δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.