ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

EY: Στην Cosmos Aluminium το βραβείο «Επιχειρηματίας της χρονιάς»

14:44 - 28 Μαρ 2018 | Επιχειρήσεις
EY: Στην Cosmos Aluminium το βραβείο «Επιχειρηματίας της χρονιάς»
Έλληνας «Επιχειρηματίας της χρονιάς 2017» αναδείχθηκε ο Ξενοφών Καντώνιας, πρόεδρος της λαρισινής βιομηχανίας Cosmos Aluminium και οι δύο γιοί του, Ιωάννης και Θεόδωρος, αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος αντίστοιχα, στη λαμπρή εκδήλωση της ΕΥ που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Chipita και νικητής του διαγωνισμού της ΕΥ το 2011 Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Επίσης διακρίθηκαν στις επιμέρους κατηγορίες με τον τίτλο του:

  • διεθνώς αναπτυσσόμενου επιχειρηματία, οι Ξενοφών, Ιωάννης και Θεόδωρος Καντώνιας, επικεφαλής της Cosmos Aluminium.
  • καινοτόμου επιχειρηματία, ο Δημήτριος Λακασάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ηλεκτρικών συστημάτων ασφαλείας Olympia Electronics.
  • αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, ο Χρήστος Κριμίζης-Τσατσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανίας χημικών προϊόντων Alchimica.
  • δυναμικά αναπτυσσόμενου επιχειρηματία, η Καλλιόπη Ροδοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο).

Ο θεσμός του EY Entrepreneur Of The Year (EOY) αποτελεί το υψηλότερου κύρους βραβείο για τους επιχειρηματίες παγκοσμίως. Αναδεικνύει όσους ξεχωρίζουν χάρη στις υψηλές επιδόσεις τους, τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης, τις ηγετικές ικανότητές τους, την αναπτυξιακή δυναμική τους, το καινοτόμο πνεύμα και την κοινωνική ευαισθησία τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.