ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MIG: Υπάρχουν επενδυτικές προτάσεις, τίποτα ανακοινώσιμο ακόμη

10:51 - 03 Απρ 2018 | Επιχειρήσεις
MIG: Υπάρχουν επενδυτικές προτάσεις, τίποτα ανακοινώσιμο ακόμη
Στερούνται βάσεως τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εξαγορά και μεταβίβαση ποσοστών της MIG, αναφέρει η εταιρία σε απάντησή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τονίζοντας ότι έχει γίνει αποδέκτης σχετικού ενδιαφέροντος, ωστόσο διέπονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας και δεν έχει προκύψει κάτι ανακοινώσιμο μέχρι στιγμής.

Η ανακοίνωση της εταιρίας έχει ως εξής:

«Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα του τύπου η Marfin Investment Group ανακοίνωσε, σε συνέχεια της από 29/3/2018 Ανακοίνωσης της ότι έχει γίνει επανειλημμένα, όπως άλλωστε και κατά τα προηγούμενα έτη, αποδέκτης διερευνητικών εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά, τη μεταβίβαση ή τη στρατηγική συνεργασία στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται, στα πλαίσια των οποίων υπογράφονται οι συνήθεις συμφωνίες εμπιστευτικότητας, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι σήμερα οποιαδήποτε ανακοινώσιμη κατά το νόμο πρόταση ή συμφωνία.

» Κατά συνέπειαν τα αναφερόμενα σε τιμές δημοσιεύματα στερούνται βάσεως και αποτελούν απλές υποθέσεις των συντακτών τους.

» Η Εταιρία επαναλαμβάνει ότι σύμφωνα με την πολιτική της δεν προτίθεται να προβαίνει σε σχολιασμό των ποικίλων πληροφοριών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

» Η Εταιρία θα προβαίνει πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών που αφορούν γεγονότα ή καταστάσεις που εύλογα αναμένεται να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

» Η Εταιρία καλεί εκ νέου το επενδυτικό κοινό να βασίζει τις επενδυτικές του επιλογές μόνον σε επίσημες Ανακοινώσεις ή Δελτία Τύπου της Εταιρίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.