ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρομέας: Oλοκληρώνει έργα για τον γερμανικό στρατό στο α' εξάμηνο

11:11 - 30 Απρ 2018 | Επιχειρήσεις
Δρομέας: Oλοκληρώνει έργα για τον γερμανικό στρατό στο α' εξάμηνο
Μέσα στο α' εξάμηνο του 2018 ολοκληρώνει η εταιρία Δρομέας την προμήθεια επίπλων γραφείου για λογαριασμό του Γερμανικού Στρατού, ενώ από τον Σεπτέμβριο ξεκινά η παράδοση έργου για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου 2018 η εταιρία Δρομέας θα έχει ολοκληρώσει την προμήθεια επίπλων αξίας  2,616 εκατ. ευρώ για τον Γερμανικό Στρατό.

 Επίσης στις 26/01/2018 η εταιρεία ανακοίνωσε την ανάληψη και νέου μεγάλου έργου από το Γερμανικό Στρατό για την παραγωγή και παράδοση 40.000 ηλεκτρικών γραφείων σε 4 έτη ύψους προσφοράς 14εκ ευρώ Στις 03/04/2018 η ΔΡΟΜΕΑΣ ανακοίνωσε την ανάληψη και νέου έργου του Γερμανικού Στρατού ύψους 3,044 εκατ. ευρώ. Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε στις 16/11/2017 την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ύψους 6,5 εκατ. ευρώ και διάρκειας 3 +1+1 έτη η οποία θα ξεκινήσει ήδη να υλοποιείται από το δεύτερο 3μηνο του 2018.

Η επέκταση των πωλήσεων, με την παραγωγή συγκεκριμένης σειράς επίπλων με χαμηλότερο κόστος, λόγω νέων παραγωγικών διαδικασιών που επιτεύχθηκαν από τις νέες παραγωγικές μηχανές που αποκτήθηκαν στα πλαίσια του τελευταίου επενδυτικού προγράμματος (2007-2010). Ως εκ τούτου και παρά τη δυσμενή εξέλιξη του κλάδου των επίπλων στη χώρα, ο ΔΡΟΜΕΑΣ φιλοδοξεί βάσιμα να αναπτύξει δυναμικά τον κύκλο εργασιών του απευθυνόμενος απευθείας στην ευρύτερη αγορά, εκτός των ως άνω αναφερόμενων μεγάλων έργων. Σε αυτήν την κατεύθυνση συναινεί αφενός το γεγονός ότι ο ΔΡΟΜΕΑΣ παραμένει μόνος κυρίαρχος παραγωγός επαγγελματικού επίπλου στη χώρα, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει διεπιχειρηματικές συνεργασίες που θα διαμορφώσουν ένα δίκτυο μόνιμης και συνεχούς διάθεσης των προϊόντων της ΔΡΟΜΕΑΣ στις ώριμες αγορές της κεντρικής Ευρώπης. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρία το τελευταίο διάστημα  έχει ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα παρακολούθησης και κατάθεσης φακέλων σε διεθνείς διαγωνισμούς και ήδη είναι ορατά κάποια από τα αποτελέσματα με την ανάληψη σημαντικών νέων έργων. Τέλος η εταιρία αναμένει τη συνεχιζόμενη εγγραφή ετήσιων εσόδων από την λειτουργία των δύο φωτοβολταϊκών πάρκων που είναι εγκατεστημένα στη βιομηχανική περιοχή της ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, ενός ισχύος 1ΜW ιδιοκτησίας της ΔΡΟΜΕΑΣ ΑΒΕΕΑ και ενός άλλου ισχύος 0,5 MW ιδιοκτησίας της θυγατρικής μας ΚΕΜ ΑΒΕΕ.

Ανέστης Ντόκας 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:24 - 30 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.