ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επένδυση της KLEEMANN στην Κίνα

11:54 - 15 Μαϊ 2018 | Επιχειρήσεις
Νέα επένδυση της KLEEMANN στην Κίνα
Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της KLEEMANN στην World Elevator and Escalator Exhibition που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου στο National Exhibition and Convention Center της Σαγκάης, στην Κίνα.

Στο περίπτερο 351 τετραγωνικών μέτρων, η KLEEMANN υποδέχθηκε περισσότερους από 3000 επισκέπτες της έκθεσης και πραγματοποίησε περισσότερες από 900 B2B επαφές με σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς της.

Λύσεις ειδικά διαμορφωμένες για την κινεζική αγορά

Η εταιρεία παρουσίασε δύο αξιόλογες λύσεις μετακίνησης, ιδανικές για την αγορά της Κίνας και της ευρύτερης Ασίας. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν το Maison T Plus SP, μία ευέλικτη και πρακτική πρόταση που καλύπτει κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση και ο Atlas RL SP, ένας μηχανικός ανελκυστήρας που διακρίνεται για τη χαμηλή ενεργειακή του κατανάλωση. Επίσης παρουσιάστηκαν και τρεις θάλαμοι από τη σειρά KLEEMANN Design. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ιδιαίτερη και υψηλή σχεδίαση των θαλάμων, οι οποίοι έφεραν την υπογραφή του παγκοσμίου φήμης βιομηχανικού σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα.

Στο επίκεντρο η εικονική πραγματικότητα

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρουσιάστηκε η εφαρμογή KLEEMANN Virtual Reality Experienceμε την οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να «μεταφερθούν» ψηφιακά σε 4 ξεχωριστές τοποθεσίες σημαντικών έργων της KLEEMANN και να απολαύσουν την εμπειρία μετακίνησης μέσα από αυτούς τους ανελκυστήρες.

Το περίπτερο της KLEEMANN συνδύασε την κομψή σχεδιαστική γραμμή που εκπροσωπεί η εταιρία στα προϊόντα της με τα εντυπωσιακά εκθέματα. Στοιχεία, όπως το ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο και οι χώροι υποδοχής, ανέδειξαν την φιλοξενία των εκπροσώπων τόσο της KLEEMANN China όσο και της KLEEMANN Hellas.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.