ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Digital Analytics Summit 27-28/6

12:22 - 20 Ιουν 2018 | Επιχειρήσεις
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Digital Analytics Summit 27-28/6
Την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στα Analytics καθώς και τον τρόπο να τις αξιοποιούν θα έχουν όσοι παρευρεθούν στο Digital Analytics Summit, ένα διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο με επίκεντρο τις τελευταίες Αnalytics τεχνολογίες, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 27 και 28 Ιουνίου.

Με εισηγητές 12 διακεκριμένα στελέχη από Ελλάδα & εξωτερικό, θα συζητηθούν θέματα από Predictive Analytics & Machine learning μέχρι Advanced Analytics for mobile Apps και Data Visualization.

Tο συνέδριο απευθύνεται σε digital marketers, e-commerce managers, data analysts, web επιχειρηματίες, στελέχη start-ups και γενικά όλους όσους θέλουν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στα Analytics καθώς και τον τρόπο να τις αξιοποιούν.

Την πρώτη ημέρα  του Summit (27/6) θα πραγματοποιηθεί ένα workshop όπου στο τέλος όλοι όσοι συμμετέχουν θα μπορέσουν να πάρουν την πιστοποίηση της Google στο Analytics.

Την επόμενη μέρα (28/6) θα λάβει μέρος το συνέδριο σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Athinais Cultural Center. Μέσα σε δύο μέρες οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μια πλήρη εκπαιδευτική & διαδραστική εμπειρία που θα τους δώσει εξειδικευμένη γνώση πάνω στον ολοένα αυξανόμενο data-driven κόσμο.

Οι εισηγητές που θα παρουσιάσουν στις 28/06 είναι:

  • Daniel Waisberg -Google, Analytics Advocate
  • Peter O’Neill - Leap Three, Director Analytics Consultancy & MeasureCamp
  • Steen Rasmussen -IIH Nordic, Web Analytics Evangelist
  • Kristoffer Ewald - Artefact Global, CIO
  • Stanislaw Magierksi - Google, GA360 Sales Manager
  • Mariia Bocheva - Owox, Head of Sales & Marketing
  • Ioannis Koutrakos - Microsoft, Head of Marketing Greece, Malta, Cyprus
  • Elena Chrisafogeorgou - Papastratos, RRPs Strategic Intelligence Manager
  • Elpidoforos Papanikolopoulos - Eurobank, Head of Digital Analytics & Performance Marketing
  • Gerasimos Nikolopoulos - Growth, CEO
  • Elena Chailazopoulou - Convert Group, Head of eRetail Audit
  • George Zografos -  adaplo, Lead Engineer

To 1ο Digital Analytics Summit στην Ελλάδα έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία η σημασία των data για τις επιχειρήσεις γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Ο αριθμός των δεδομένων που παράγουμε αλλά και στα οποία έχουμε πρόσβαση, αυξάνεται εκθετικά. Προβλέπεται ότι θα διπλασιάζεται κάθε 2 χρόνια μέχρι το 2020. Παράλληλα σε εταιρικό επίπεδο η συντριπτική πλειοψηφία των δεδομένων δεν αξιοποιείται σωστά, με έρευνες να αναφέρουν ότι μόνο το 4% των εταιρειών κάνουν καλή χρήση των δεδομένων τους. Συγχρόνως βλέπουμε την τεχνολογία και τις πηγές της συνεχώς να αλλάζουν και να εξελίσσονται. Το ταξίδι της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και του machine learning έχει ήδη ξεκινήσει και είναι πλέον σαφές ότι οι επιχειρήσεις που δεν θα υιοθετήσουν τις νέες αυτές τεχνολογίες θα μείνουν πίσω.

H Growth Digital είναι η μοναδική εταιρεία σε όλα τα Βαλκάνια πιστοποιημένη ως Google Analytics Services & Sales Partner. Mε τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε Bank Analytics συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως Eurobank, Piraeus Bank, E-shop.gr, Wehkamp, Philip Morris κ.α.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: http://analytics-summit.growth.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις 12:50 - 20 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.