ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

33 εισηγμένες στο 13ο road show του Λονδίνου Κύριο

16:50 - 08 Αυγ 2018 | Επιχειρήσεις
33 εισηγμένες στο 13ο road show του Λονδίνου
Οριστικοποιήθηκαν οι συμμετοχές των εισηγμένων που θα ταξιδεύσουν στο Λονδίνο το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του 13ου road show που διοργανώνει ανελλιπώς από το 2005 η διοίκηση των Ελληνικών Χρηματιστηρίων.

Ισως είναι η μεγαλύτερη αριθμητικά συμμετοχή εισηγμένων επιχειρήσεων αφού στη φετεινή εκδήλωση θα παραβρεθούν 33 εισηγμένες. Με αλφαβητική σειρά θα συμμετάσχουν οι εξής εισηγμένες : ΑΔΜΗΕ, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, Autohellas, Cenergy Holdings, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΤΕΧ-ΑΝΕΜΟΣ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Fourlis, Γεκ Τέρνα, Τέρνα Ενεργειακή, Grivallia, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ,Ικτίνος, Intralot, ΚΡΙ ΚΡΙ, Lamda Development, MIG , MLS Πληροφορική, Motor Oil, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, Εθνική τράπεζα, Πανγαία, ΟΠΑΠ, τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, ΔΕΗ, Sarantis, Πλαστικά Θράκης,Τιτάν και Viohalco.

Η φετινή εκδήλωση συμπίπτει και με τη χρονική έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια αλλά και με το θέμα της Folli Follie που ασφαλώς και έχει επηρεάσει την εμπιστοσύνη των ξένων επενδυτών προς τα λογιστικά στοιχεία που απεικονίζονται στις λογιστικής καταστάσεις των εισηγμένων εταιριών. Βέβαια το 90% των εταιριών έχουν εξαγωγικό προφίλ και έχει δοκιμασθεί η αξιοπιστία τους. Το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2018 θα γνωρίζουμε και την επόμενη ετήσια αξιολόγηση του αγγλικού οίκου Ftse για το Ελληνικό Χρηματιστήριο.

 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.