ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναγιώτης Παπάζογλου (ceo EY): Τον Σεπτέμβριο αναμένεται το πόρισμα για FFG Κύριο

14:14 - 09 Αυγ 2018 | Επιχειρήσεις
Παναγιώτης Παπάζογλου (ceo EY): Τον Σεπτέμβριο αναμένεται το πόρισμα για FFG
Για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έχει μετατεθεί η ολοκλήρωση του ελέγχου που διενεργεί η EY στα οικονομικά στοιχεία της Folli Follie, έλεγχος που θα αφορά βεβαίως και τα ταμειακά διαθέσιμα του ομίλου, τα οποία από την ελεγκτική εταιρεία κρίνεται ως η πλέον σημαντική διάσταση του ισολογισμού.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο reporter.gr ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου  διευθύνων σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, υπογράμμισε σήμερα ότι <η ολοκλήρωση του ελέγχου για τη Folli Follie αναμένεται όχι μέσα στον Αύγουστο αλλά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Προχωρούμε κανονικά τον έλεγχο και θα είμαστε σε θέση να έχουμε το τελικό πόρισμα μέσα στον επόμενο μήνα>.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του reporter τα  αποτελέσματα του ελέγχου της ΕΥ θα ανακοινωθούν μαζί με αυτά της εσωτερικής έρευνας (forensic investigation) στον όμιλο Folli Follie, εργασία η οποία κατά πληροφορίες έχει ανατεθεί στην Alvarez & Marshall. 

 

Τελευταίες εξελίξεις στη Folli Follie

 

H πιο πρόσφατη εξέλιξη στην Folli Follie ήταν η παραίτηση του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας Φραγκίσκου Γρατσώνη. Να αναφέρουμε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει επιβάλλει πρόστιμο ύψους 160.000 ευρώ στο κ. Γρατσώνη για παραβάσεις της απαγόρευσης χειραγώγησης της αγοράς. 

Η εισηγμένη εταιρία σε ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι  είναι σε διαδικασία επιλογής νέου οικονομικού διευθυντή, ο οποίος θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και τα αυξημένα καθήκοντα της εν λόγω θέσης και πρόκειται να επανέλθει με νεότερη ανακοίνωσή της αναφορικά με το πρόσωπο αυτό. Η Επιτροπή Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου με δεδομένη την σύνθετη δομή του Ομίλου και των αυξημένων αναγκών κατά τη διάρκεια των ελέγχων (ΕΥ και A&M) που βρίσκονται σε εξέλιξη, ζήτησε από τον κύριο Γρατσώνη όπως παραμείνει στη διάθεσή της στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας και αυτός αποδέχθηκε αναφέρει η εταιρία.

Ανέστης Ντόκας

Τελευταία τροποποίηση στις 14:22 - 09 Αυγ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.