ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έως 27/09 οι συμμετοχές για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΕΔΕ

16:05 - 20 Σεπ 2018 | Επιχειρήσεις
Έως 27/09 οι συμμετοχές για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΕΔΕ
Η ΕΕΔΕ προσκαλεί τα στελέχη επιχειρήσεων να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Β’ Εξαμήνου 2018 μέχρι και την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου με 22% έκπτωση.

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1962 με σκοπό την διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών, μεθόδων και της πρακτικής του σύγχρονου management.

Σε ένα πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον, η ΕΕΔΕ αναγνωρίζοντας ότι η εκπαίδευση αποτελεί και πρέπει να αποτελεί επένδυση για τους ανθρώπους, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακών, επαγγελματικής πιστοποίησης, διεπιχειρησιακών προγραμμάτων, σε σχεδόν 30 πόλεις συνολικά στη χώρα. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 500.000 στελέχη και έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προωθώντας την αριστεία, προετοιμάζει πλήρως τον σύγχρονο εργαζόμενο να:

  • Προσαρμοστεί στις αλλαγές του σύγχρονου περιβάλλοντος
  • Αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία που απαιτούνται στο χώρο της διοίκησης
  • Αποκτήσει soft skills που ζητά η αγορά εργασίας, όπως Leadership, Effective Communication, Creativity και
  • Να αναλύσει πρακτικές εφαρμογές των στρατηγικών του management και των λειτουργιών του

Η ΕΕΔΕ παρέχει σύγχρονες και εξοπλισμένες κλιματιζόμενες αίθουσες, σε ένα άνετο και επαγγελματικό περιβάλλον, εξειδικευμένους εκπαιδευτές, γνώστες των πιο σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων, καθώς και εξελιγμένες μεθόδους διδασκαλίας, όπως για παράδειγμα διαδραστικές προσεγγίσεις, case studies, simulation games, team projects, practical exercises, role playing και focus examples, παρέχοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματα εδώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.