ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Edenred: Ταχεία ανάπτυξη το γ' τρίμηνο, οδεύοντας προς νέα χρονιά-ρεκόρ

18:29 - 29 Οκτ 2018 | Επιχειρήσεις
Edenred: Ταχεία ανάπτυξη το γ' τρίμηνο, οδεύοντας προς νέα χρονιά-ρεκόρ
«Η δυναμική ανάπτυξη της Edenred επιταχύνθηκε το τρίτο τρίμηνο, αντανακλώντας την εμπορική μας επιτυχία και τη συνάφεια της καινοτόμου και προσανατολισμένης προς την ανάπτυξη στρατηγικής Fast Forward», δήλωσε ο Bertrand Dumazy, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της εταιρείας.

Όπως τόνισε ο κ. Dumazy, «στην Edenred, ενισχύουμε συνεχώς την παγκόσμια τεχνολογική μας πλατφόρμα για να παρέχουμε ασφαλέστερες, αποδοτικότερες και ολοένα και πιο καινοτόμες υπηρεσίες στα 44 εκατομμύρια χρήστες των λύσεων μας. Αυτός είναι, για παράδειγμα, ο στόχος της άμεσης πληρωμής παραγγελιών μέσω πλατφορμών παράδοσης γευμάτων και της διαλειτουργικότητας των συστημάτων πληρωμών στην αγορά διοδίων. Ως αποτέλεσμα, ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών όλων των μεγεθών επωφελούνται από τις λύσεις μας, οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν σε περισσότερους από 1.5 εκατομμύρια συνεργαζόμενους εμπόρους.»

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα συνολικά έσοδα για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους διαμορφώθηκαν στα 990 εκατ. Ευρώ, αντιπροσωπεύοντας αύξηση περίπου 11,0%. Η αναφερθείσα αύξηση έφθασε το 3,1%, παρά το εξαιρετικά αρνητικό currency effect της τάξεως του 8,5%. Το scope effect ήταν ελαφρώς θετικό κατά την περίοδο, προσθέτοντας 0,9% στα έσοδα. Το συνολικό εισόδημα περιλαμβάνει λειτουργικά έσοδα, τα οποία αυξήθηκαν κατά 12,6% like-for-like, και τα λοιπά λειτουργικά έσοδα (πρώην χρηματοοικονομικά έσοδα), τα οποία υποχώρησαν κατά 16,8% like-for-like.

Τα συνολικά έσοδα για το τρίτο τρίμηνο ανήλθαν σε 325 εκατ. Ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 13,0% και κατά 4,8%, παρά το αρνητικό currency effect της τάξης του 9,1% και το ελαφρά θετικό scope effect του 0,7%.

εδενδερ

Ακολουθούν τα κύρια σημεία των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου:

Περαιτέρω επιτάχυνση της ανάπτυξης κατά το τρίτο τρίμηνο

  • Συνολικό εισόδημα (πρώην συνολικά έσοδα) ύψους 325 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 13.0% like-for-like (4.8% όπως καταγράφηκε)
  • Μεγάλη αύξηση λειτουργικών εσόδων κατά 14.6% like-for-like (6.5% όπως καταγράφηκε)
  • Επιτάχυνση την οργανικής ανάπτυξης στα λειτουργικά έσοδα, τόσο για τις Παροχές Εργαζομένων όσο και για τις Λύσεις Φορητότητας και Διαχείρισης Στόλου
  • Διψήφια οργανική ανάπτυξη στα λειτουργικά έσοδα τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Λατινική Αμερική

Διψήφια οργανική ανάπτυξη για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους

  • Συνολικά έσοδα ύψους 990 εκατ. ευρώ, αύξηση κατά 11.0% like-for-like (3.1% όπως καταγράφηκε)
  • Αύξηση λειτουργικών εσόδων κατά 12.6% like-for-like (4.8% όπως καταγράφηκε)
  • Διψήφια οργανική ανάπτυξη στα λειτουργικά έσοδα τόσο των βασικών επιχειρηματικών γραμμών του Ομίλου (11.1% για τις Παροχές Εργαζομένων και 17.0% για τις Λύσεις Φορητότητας και Διαχείρισης Στόλου) όσο και στις δύο βασικές περιοχές (14.6% στην Ευρώπη και 10.7% στη Λατινική Αμερική)

Επιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός ολόκληρου του έτους

  • Το EBIT  κινήθηκε μεταξύ των 440 και 470 εκατ. Ευρώ καθ’ όλη τη χρονιά
  • Ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων like-for-like αναμένεται να ξεπεράσει αισθητά τους ετήσιους στόχους (αύξηση λειτουργικών εσόδων πάνω από 7%, αύξηση λειτουργικού EBIT περισσότερο από 9%, και αύξηση κεφαλαίων από λειτουργίες (FFO) πάνω από 10%)

Στο συνοδευτικό υλικό βρίσκονται τα αναλυτικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου της Edenred.

Συνημμένα αρχεία:
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.