ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρομέας: Επαναξετάζεται η συμφωνία με τη Bisley, λόγω Brexit

17:53 - 10 Δεκ 2018 | Επιχειρήσεις
Δρομέας: Επαναξετάζεται η συμφωνία με τη Bisley, λόγω Brexit
Στις 09/03/2017 η ΔΡΟΜΕΑΣ ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία BISLEY στο Newport (Μεγάλη Βρετανία) στις 8 Μαρτίου, 2017, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη.

Η εταιρεία BISLEY παράγει μεταλλικούς φοριαμούς αρχειοθέτησης διαφόρων τύπων και χρήσεων. Είναι καταξιωμένη παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η συμφωνία εξακολουθεί να υφίσταται πλην όμως εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε στο σύνολο των επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας η διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση “Brexit” η απορροφητικότητά της είναι χαμηλή και η συνεργασία γίνεται μέσω της θυγατρικής της Bisley στη Γερμανία. Η πλήρης λειτουργία της υπογραφείσας σύμβασης θα κριθεί στο μέλλον και θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις των διοικήσεων των δύο εταιρειών αναλόγως και με τη διαμόρφωση της συμφωνίας ή μη για το “Brexit”.

Σε κάθε περίπτωση η Παπαπαναγιώτου Α.Β.Ε.Ε.Α. “ΔΡΟΜΕΑΣ” θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της εν λόγω συνεργασίας, όπως και για οτιδήποτε σημαντικό αφορά την πορεία της. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.