ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες προσλήψεις από την Deloitte Ελλάδας

16:20 - 08 Απρ 2019 | Επιχειρήσεις
Νέες προσλήψεις από την Deloitte Ελλάδας
Την πρόσληψη δεκαπέντε από τους δεκαεννέα μετέχοντες στο πρώτο της Salesforce Bootcamp στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Deloitte Ελλάδας.

Η εταιρεία, σε συνεργασία με την Deloitte Ιταλίας, διοργάνωσε το Salesforce Bootcamp διάρκειας τριών εβδομάδων στη Θεσσαλονίκη, απευθυνόμενη σε τελειόφοιτους και απόφοιτους πληροφορικής και νέους προγραμματιστές.

Η Deloitte είχε δεχθεί πάνω από 100 αιτήσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν μέσα από μία διαδικασία επιλογής υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας την δυνατότητα σε 19 συμμετέχοντες, να ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να ζήσουν την εμπειρία του Salesforce Bootcamp και να εκπαιδευτούν πάνω στην κορυφαία, παγκοσμίως, CRM cloud πλατφόρμα, από experts της Deloitte Ελλάδος και Deloitte Ιταλίας.

Η εκπαίδευση ξεκίνησε στις 4 Μαρτίου και διήρκησε 3 εβδομάδες, κατά τις οποίες οι συμμετέχοντες είχαν τόσο την ευκαιρία να γνωρίσουν την cloud πλατφόρμα Salesforce όσο και να εκπαιδευτούν πάνω σε αυτήν από τους κορυφαίους, παγκοσμίως, experts της Deloitte Ιταλίας. Πιο συγκεκριμένα, μετά από διαλέξεις πάνω σε βασικές προγραμματιστικές αρχές, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό.

Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή όσων διδάχθηκαν τις περασμένες εβδομάδες, δουλεύοντας σε ομάδες πάνω σε business cases, τα οποία στη συνέχεια παρουσίασαν στους Directors των ομάδων Salesforce της Deloitte Ελλάδας και Deloitte Ιταλίας. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, 15 συμμετέχοντες δέχθηκαν πρόταση συνεργασίας και προσελήφθησαν στα γραφεία της Deloitte στην Θεσσαλονίκη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.